Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι ληστές στο Πικέρμι “ξαφρίζουν” την αποθήκη ελαστικών

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι ληστές στο Πικέρμι “ξαφρίζουν” την αποθήκη ελαστικών

– “Χρυσές δουλειές” για τους ληστές που “εξαφάνιζαν” λάστιχα από αποθήκες
– Εκατοντάδες κλεμμένα ελαστικά βρέθηκαν στην κατοχή τους
– Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στην σύλληψή τους
– Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που δείχνει την δράση τους
– Φωτογραφικό υλικό και όλο το ρεπορτάζ

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο Πικέρμι η μεγάλη ληστεία που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη ελαστικών. Όπως φαίνεται ωστόσο και στα βίντεο που έχει στην διάθεσή του το newsit.gr, οι ληστές δεν υπολόγισαν… τις κάμερες, και φαίνεται να μην έχουν καν επαρκώς κρυμμένα τα πρόσωπά τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνολικά συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην περιοχή και του Πικερμίου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 519 λάστιχα, δύο φορτηγά ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο και τις φωτογραφίες

Ληστεία ελαστικών και στο Ελληνικό

Για ληστεία ελαστικών πιάστηκε επίσης και ένας 22χρονος Έλληνας στην περιοχή του Ελληνικού, και μάλιστα επ’ αυτοφώρω ενώ προσπαθούσε να πραγματοποιήσει διάρρηξη σε αποθήκη.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε  εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του απασχόληση στην αποθήκη, αφαιρούσε από τον περασμένο Ιανουάριο και κατά διαστήματα, ζάντες και ελαστικά αυτοκινήτων τα οποία στη συνέχεια πωλούσε μέσω αγγελιών στο διαδίκτυο.

Μάλιστα ο 22χρονος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω ενώ προσπαθούσε να διαρρήξει κι άλλη αποθήκη Ελληνικό.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν, τις τελευταίες μέρες τρία (3) άτομα για κλοπές ελαστικών και ζαντών αυτοκινήτων. Ειδικότερα:

-Πρωινές ώρες της 27-6-2018, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο Ελληνικό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, ένας 22χρονος ημεδαπός, για κλοπή ελαστικών από αποθήκη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 22χρονος, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του απασχόληση στην αποθήκη, αφαιρούσε από τον περασμένο Ιανουάριο και κατά διαστήματα, ζάντες και ελαστικά αυτοκινήτων τα οποία στη συνέχεια πωλούσε μέσω αγγελιών στο διαδίκτυο.

Στην κατοχή του καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -32- ζάντες, -43- ελαστικά, -77- καπάκια ζαντών και -6- σπρέι βαφής ζαντών.

-Πρωινές ώρες της 29-6-2018, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας-Πικερμίου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, δύο (2) αλλοδαποί για κλοπή ελαστικών αυτοκινήτων.

Ειδικότερα, οι δράστες στις 9-6-2018, διέρρηξαν αποθήκη ελαστικών στο Πικέρμι και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της -1.500- ελαστικά, τα οποία όπως προέκυψε από την έρευνα, απέκρυψαν σε αποθήκη στο Κορωπί.

Από τις περαιτέρω έρευνες στις οικίες τους, σε οχήματα και στην αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -519- ελαστικά, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν ως μέσα διάπραξης της κλοπής δύο (2) φορτηγά, εκ των οποίων το ένα κλεμμένο, ένα (1) αυτοκίνητο και μία (1) μοτοσυκλέτα.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις