Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο: Του κόλλησε το περίστροφο στο πρόσωπο και του πήρε τις εισπράξεις

Βίντεο ντοκουμέντο: Του κόλλησε το περίστροφο στο πρόσωπο και του πήρε τις εισπράξεις

Τον τρόμο έζησε ένας υπάλληλος βενζινάδικου, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με έναν ληστή που το κόλλησε το περίστροφό στο πρόσωπο και του απέσπασε τις εισπράξεις. Όλα έγιναν μέσα σε 16 δευτερόλεπτα

Το βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr, αποτυπώνει καρέ – καρέ τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε ο υπάλληλος του βενζινάδικου τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (10.06.2021). Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν λίγο μετά τις δύο χθες το πρωί. Ο εργαζόμενος, όπως θα δείτε και στο οπτικό υλικό, κάθονταν αμέριμνος σε μια καρέκλα στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης και περίμενε ποτέ θα εξυπηρετήσει τον επόμενο πελάτη.

Αντί όμως στο βενζινάδικο να μπει κάποιο αυτοκίνητο, εμφανίστηκε ξαφνικά ένας αδύνατος και μαυροντυμένος άνδρας, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Άρχισε να κινείται προς το υπάλληλο και όταν έφτασε σε απόσταση πέντε μέτρων από αυτόν σήκωσε το περίστροφο του και σημάδεψε το θύμα του. Ο εργαζόμενος σαστισμένος παρέμεινε αποσβολωμένος στην καρέκλα, με τον δράστη να είναι από πάνω του, να του κολλάει το όπλο στο πρόσωπο και να του ζητάει επιτακτικά να του δώσει τις εισπράξεις.

Το θύμα, υπό την απειλή του όπλου, σηκώθηκε από την καρέκλα και άρχισε να βγάζει από τις τσέπες του τις εισπράξεις που είχε συγκεντρώσει έως εκείνη την ώρα. Συνολικά παρέδωσε στον ληστή 500 ευρώ, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να τρέχει και να εξαφανίζεται στα στενά της περιοχής.

Η όλη “επιχείρηση” διήρκεσε μόλις 16 δευτερόλεπτα! Ο υπάλληλος του πρατηρίου αμέσως μετά το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία αλλά και τον ιδιοκτήτη.

Δείτε το video ντοκουμέντο

Μαρίνος Αλειφέρης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις