Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Βιτριόλι: Έλυσε τη σιωπή του ο 40χρονος – “Μπορεί να ήμουν η επόμενη” λέει φίλη της 35χρονης (video)

βιτριόλι

Θέση για όσα ακούγονται μετά τη σύλληψη της 35χρονης για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα παίρνει ο 40χρονος άνδρας, που φέρεται να αποτέλεσε το “μήλον της έριδος” ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Μέσω επίσημης δήλωσης ο άνδρας που φέρεται ως η “πέτρα του σκανδάλου” υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως συμπαρίσταται στο προσωπικό δράμα της Ιωάννας όπως πράττει όλο το πανελλήνιο.

Αναλυτικά η δήλωση του 40χρονου μέσω του δικηγόρου του:

Cclick4more: Βιτριόλι – “Σου είμαι υπόχρεη” έλεγε η 35χρονη στην Ιωάννα πριν την επίθεση! Όλοι οι διάλογοι σοκ

“Ο εντολέας μου απορεί πως ο ίδιος φέρεται ως πέτρα του σκανδάλου την στιγμή που ήδη η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019, ενώ αυτός στην Ιωάννα έστειλε αίτημα φιλίας ως προτεινόμενη φίλη τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Δηλώνει, επίσης, ότι συμπαρίσταται στο προσωπικό δράμα της Ιωάννας όπως όλο το πανελλήνιο”.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA:

Βιτριόλι:  Στο στόχαστρο και φίλη της 35χρονης

Την ίδια στιγμή, φίλη της 35χρονης κατηγορούμενης, η οποία έχει προφυλακιστεί για την επίθεση στην Ιωάννα, εκτιμά πως βρέθηκε και η ίδια στο στόχαστρό της.

Μάλιστα, η γυναίκα αυτή υποστηρίζει πως από συμπτώσεις φαίνεται να γλίτωσε μία επίθεση ανάλογη με εκείνη που έγινε κατά της άτυχης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις