Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βιτριόλι: Η νέα εξέλιξη στην υπόθεση και πως ενημερώνεται η Ιωάννα για τις έρευνες

Βιτριόλι: Η νέα εξέλιξη στην υπόθεση και πως ενημερώνεται η Ιωάννα για τις έρευνες

“Δένει” επιπλέον η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της 37χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο τις 33χρονης Ιωάννας, το στοιχείο που ανακάλυψαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και δεν είναι άλλο από ίχνη καυστικού υγρού στην καπαρντίνα της κατηγορούμενης.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο newsit.gr επεσήμανε πως πρόκειται για ένα σοβαρό στοιχείο: “…που ενισχύει την δικογραφία σε βάρος της κατηγορουμένης η οποία συνεχίζει την τακτική της απόλυτης σιωπής. Περιμένουμε από την πλευρά μας να δουμε το νέο σοβαρό στοιχείο να ενσωματώνεται στην δικογραφία, καθώς και εμείς από την πλευρά μας έχουμε πληροφορηθεί την ύπαρξη των ιχνών καυστικού υγρού στην καπαρντίνα που φορούσε την επίμαχη ημέρα, η φερόμενη ως δράστης του περιστατικού”, τόνισε ο κ. Λύτρας.

Στο μεταξύ την ανίχνευση του νέου στοιχείου που “δένει” την ενοχή της 37χρονης, έμαθε και η Ιωάννα, η οποία πλέον βρίσκεται στο σπίτι της αναμένοντας στο μέλλον τις νέες χειρουργικές επεμβάσεις που είναι δυνατόν να καλυτερεύσουν την κατάσταση της υγείας της.

Click4More Καλλιθέα: Ίχνη από καυστικό υγρό στην καπαρντίνα της 35χρονης που επιτέθηκε στην Ιωάννα

Το θύμα της επίθεσης εξέφρασε στους δικηγόρους της την ικανοποίηση της για το νέο στοιχείο, καθώς πλέον η υπόθεση λαμβάνει νέα τροπή, όσον αφορά στην ενοχή της 37χρονης.

Ωστόσο και όπως επεσήμανε στο newsit.gr ο κ Λύτρας η ενημέρωση της Ιωάννας, για την εξέλιξη της υπόθεσης, είναι η εντελώς απαραίτητη καθώς οι συμβουλές των γιατρών είναι προς την κατεύθυνση της ηρεμίας όσον αφορά στην ασθενή, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η ήδη κακή της ψυχολογία, από αυτό που αναίτια συνέβη στην ζωή της.

Οι ειδικοί των εργαστηρίων κατάφεραν έπειτα από πολυήμερες εργαστηριακές έρευνες να ανιχνεύσουν ίχνη του καυστικού υγρού στην καπαρντίνα που φορούσε η 37χρονη, την επίμαχη ημέρα της επίθεσης.

Μάλιστα στις συγκριτικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν με το υλικό που βρέθηκε στην καπαρντίνα της φερόμενης δράστιδας, και το υλικό που συνέλεξαν από το σημείο της επίθεσης οι ειδικοί των εργαστηρίων, διαπιστώθηκε ταύτιση του συστατικού. Είναι δηλαδή βιτριόλι. Το βιτριόλι που έριξε στο πρόσωπο της 33χρονης η κατηγορουμένη.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις