Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Βόλος: Στον εισαγγελέα ο 80χρονος που έπνιξε τη γυναίκα του – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Βόλος: Στον εισαγγελέα ο 80χρονος που έπνιξε τη γυναίκα του – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Στον εισαγγελέα Βόλου θα οδηγηθεί την Παρασκευή ο 80χρονος που έπνιξε την 72χρονη σύζυγό του την ώρα που κοιμόταν, τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου.

Ο 80χρονος εξετάστηκε και από Ψυχίατρο χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα όποια ευρήματα. Α

Αύριο αναμένεται επίσης να μεταφερθεί στη Λάρισα το πτώμα της άτυχης 72χρονης προκειμένου να υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Η τοπική κοινωνία του Βόλου παραμένει σοκαρισμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, γείτονες με τους οποίους είχε επαφές το ζευγάρι δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι ο 80χρονος συνταξιούχος ναυτικός με τον οποίο αντάλλασσαν καθημερινά καλημέρα έφθασε στο σημείο να δολοφονήσει τη γυναίκα του.

«Η κακιά η ώρα» φταίει, όπως έλεγε μια φίλη του ζευγαριού που προτιμά να διατηρήσει την ανωνυμία της. Μάλιστα με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη την Τρίτη το πρωί, μόλις μια μέρα πριν το αποτρόπαιο έγκλημα. Όπως είπε «πέρασε από το σπίτι η Α. για να μου αφήσει μερικά ζαρζαβατικά, ενώ περίμενε να εμφανιστεί ο Δ. να της ανοίξει διότι είχε κλειδωθεί έξω από το σπίτι. Μετά από δύο λεπτά εμφανίστηκε με το αυτοκίνητό του και πήγανε μαζί στο σπίτι».

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε λίγες ώρες αργότερα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγες ημέρες ανέμεναν και τα παιδιά τους από τη Σουηδία, τη Β.Μ. που εργάζεται ως κτηνίατρος και τον Μ.Μ. που δουλεύει στον σιδηρόδρομο, για να απολαύσουν ολιγοήμερες διακοπές.

Πηγή: MagnesiaNews

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις