Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Τα χέρια του 36χρονου πήγαν σε σημεία που δεν έπρεπε – Χαμός στη μέση του δρόμου

Βόλος: Τα χέρια του 36χρονου πήγαν σε σημεία που δεν έπρεπε – Χαμός στη μέση του δρόμου

Για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 16χρονης δικάστηκε από το Αυτόφωρο ένας 36χρονος Βολιώτης. Ο πατέρας της ανήλικης και αυτόπτες μάρτυρες κυνήγησαν το δράστη στη μέση του δρόμου και τον ακινητοποίησαν.

Ένα απίστευτο περιστατικό αναστάτωσε την τοπική κοινωνία του Βόλου, και η συνέχεια δόθηκε στις αίθουσες του δικαστηρίου. Ένας 36χρονος Βολιώτης δικάστηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης δικάστηκε. Ο πατέρας της κοπέλας περιέγραψε στην αίθουσα του δικαστηρίου όσα συνέβησαν. Η οικογένεια βρέθηκε στον Βόλο για διακοπές, αλλά βίωσε μία απερίγραπτα τραυματική εμπειρία.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου 3 Αυγούστου, όταν η ανήλικη που κάνει διακοπές στον Βόλο μαζί με την οικογένειά της βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο της πόλης και ενώ περπατούσε σε πεζοδρόμιο, έπεσε θύμα επίθεσης από τον 36χρονο.

Ο 36χρονος όρμησε πάνω της και της τσίμπησε με δύναμη το στήθος. Η κοπέλα σοκαρίστηκε και σήμερα ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει. Όμως, ούτε ο πατέρας της, ούτε άλλοι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού άφησαν τον 36χρονο να απομακρυνθεί χωρίς συνέπειες. Όπως αναφέρει το taxydromos.gr μετά την επίθεση ο δράστης άρχισε να τρέχει για να εξαφανιστεί, αλλά ο πατέρας της 16χρονης και δύο υπάλληλοι καταστήματος τον κυνήγησαν χωρίς δεύτερη σκέψη για να τον ακινητοποιήσουν, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.

Η ακινητοποίηση του 36χρονου ήταν θέμα χρόνου, και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί του περνούσαν τις χειροπέδες.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη Εισαγγελία Βόλου με δικογραφία εναντίον του για ασελγείς πράξεις που προσέβαλαν βάναυσα την αξιοπρέπεια άλλου στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του και η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 16χρονης κοπέλας.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος δεν ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια ενώ στο κρατητήριο εκτόξευε ύβρεις κατά πάντων. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης δύο μηνών. Ωστόσο, δεν του έδωσε τη δυνατότητα η ποινή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη ούτε να ασκήσει έφεση. Ο καταδικασθείς έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές με πολλές διαφορετικού κατά κύριο λόγο περιεχομένου πράξεις και είχε και καταδικαστικές αποφάσεις.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις