Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βόλος: Τους έπιασαν με τρία κιλά κάνναβης – Τέσσερις συλλήψεις

Βόλος: Τους έπιασαν με τρία κιλά κάνναβης – Τέσσερις συλλήψεις
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Μαγνησίας, τρεις άνδρες, ηλικίας 24, 27 και 36 ετών και μία γυναίκα, ηλικίας 35 ετών, κατηγορούμενοι για διακίνηση κάνναβης.

Κατά την έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις άνδρες, ιδιοκτησίας του 36χρονου, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 4 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3 κιλών και 75 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, καθώς και 4 κινητά τηλέφωνα.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου στο σπίτι του 36χρονου, στο οποίπ διέμενε και η 35χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 62,87 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: e-volos

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις