Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βόλταρε στην Σαντορίνη οπλισμένος σαν αστακός καταζητούμενος σε όλη την Ευρώπη!

Βόλταρε στην Σαντορίνη οπλισμένος σαν αστακός καταζητούμενος σε όλη την Ευρώπη!

Σοκ έπαθαν οι αστυνομικοί όταν αντίκρισαν τι έκρυβε στο δωμάτιο που νοίκιαζε στην Σαντορίνη ένας 43χρονος πολωνός. Ο όπως αποδείχθηκε επικίνδυνος κακοποιός ήταν καταζητούμενος στην Πολωνία και εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο Ευρωπαϊκά Εντάλματα σύλληψης από τις πολωνικές αρχές.

Ο 43χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στην Σαντορίνη και κατηγορείται για παράνομη κατοχή όπλου, πολεμικού υλικού, ναρκωτικών ουσιών και πλαστογραφία πιστοποιητικών. Αστυνομικοί με τη συνδρομή Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) εισέβαλλαν στο δωμάτιό του και βρήκαν: πιστόλι με γεμιστήρα και χειροποίητο σιγαστήρα, πυροκροτητή χειροβομβίδα, χειροβομβίδα αμυντικού τύπου, οκτώ φυσίγγια πυροβόλου όπλου, κοκαΐνη βάρους 7,9 γραμμαρίων, πλαστό δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και πλαστή άδεια  οδήγησης, καθώς και πέντε σκληρούς δίσκους.

Σε βάρος του, όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου της ΕΛΑΣ, εκκρεμούσαν δύο Ευρωπαϊκά Εντάλματα σύλληψης από τις πολωνικές αρχές, σύμφωνα τα οποία έχει καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές φυλάκισης για εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας (οικονομικές απάτες, κλοπές και διαρρήξεις).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις