Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βουλιαγμένης: Πέταξαν δυναμίτη μέσα στο κατάστημα υφασμάτων – Τεράστιες καταστροφές από την έκρηξη

έκρηξη κατάστημα επίπλων Βουλιαγμένης δυναμίτη

Αυτή τη φορά οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο κατάστημα υφασμάτων επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης όπου φαίνεται ότι πέταξαν δυναμίτη.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα καταστρέφοντας σχεδόν ολοσχερώς το κατάστημα υφασμάτων στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Οι δράστες φαίνεται ότι έσπασαν την τζαμαρία και πέταξαν δυναμίτη στο εσωτερικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr μέσα στο κατάστημα υπάρχει κρατήρας από την έκρηξη. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν ανάμεσα στα συντρίμμια του καταστήματος τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού ωστόσο φαίνεται ότι οι δράστες “χτύπησαν” χρησιμοποιώντας μασούρια δυναμίτιδας με φιτίλι.

Από την έκρηξη έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό του καταστήματος, αλλά και στην πρόσοψη η οποία κατέρρευσε από το ωστικό κύμα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δηλώνει σοκαρισμένος και συμπληρώνει ότι δεν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο κάποιοι τον στοχοποίησαν. Άνθρωποι του καταστήματος από το πρωί προσπαθούν να σώσουν ότι απέμεινε από το εμπόρευμα.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή – Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις