Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βροχή οι πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στον Μαραθώνα

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Ξημερώματα, λίγο μετά τις πέντε και το περιπολικό της αστυνομίας εντόπισε ένα αυτοκίνητο με τρία ύποπτα άτομα στην παραλία του Μαραθώνα έξω από τη γνωστή ταβέρνα “τα τρία αδέλφια”. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο.

Οι τρεις άνδρες αντέδρασαν. Ο οδηγός πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει. Ο άνδρας που καθόταν στο πίσω κάθισμα ξαφνικά έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών.
Οι σφαίρες “έπεσαν βροχή” αλλά ευτυχώς καμία δεν βρήκε στόχο.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να μείνουν κοντά στο αυτοκίνητο των δραστών για μερικά λεπτά, ωστόσο μετά τους πυροβολισμούς έχασαν έδαφος. Τελικά οι τρεις επικίνδυνοι κακοποιοί κατάφεραν να φτάσουν στο τέρμα της παραλίας, εγκατέλειψαν εκεί το αυτοκίνητο και έφυγαν τρέχοντας, όταν έφτασαν στο σημείο και οι αστυνομικοί ήταν αργά, είχαν γίνει “καπνός”.
Άλλη μια επεισοδιακή καταδίωξη, για ακόμη μια φορά έπεσαν πυροβολισμοί, αλλά η αστυνομία… ξέχασε επί τέσσερις ώρες να ενημερώσει.
Σιγή … ασυρμάτου, όπως και στην -περίπτωση της καταδίωξης με πυροβολισμούς στο Παλιό Φάληρο και τη λεωφόρο Συγγρού.
Κάποιοι αναρωτιούνται γιατί. Ποιος θέλει να “θάψει” σοβαρά περιστατικά και γιατί, ποιος έχει όφελος από τη … μείωση της εγκληματικότητας δια του “κουκουλώματος” των ειδήσεων.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε