Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Χαλάνδρι: 15 μέρες δίπλα στο πτώμα η γυναίκα που συνελήφθη για το έγκλημα του 64χρονου!

Χαλάνδρι

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον φρικτό θάνατο του 64χρονου στο Χαλάνδρι.
Συνελήφθη η γερμανίδα σύντροφος του θύματος, που διέφευγε για 17 ημέρες.
“Χειροπέδες” ενώ έκανε… τσεκ άουτ από ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.
Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς πως μετά από καυγά έδωσε ηρεμιστικά στον άτυχο άνδρα, ωστόσο τα κενά στα όσα λέει είναι πολλά.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, η 56χρονη Γερμανίδα σύντροφός του είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, η δράστης της ανθρωποκτονίας 64χρονου, που διαπράχθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2019, στο διαμέρισμα που διέμενε το θύμα στο Χαλάνδρι.

Η 56χρονη παρέμενε άφαντη από την ημέρα που βρέθηκε το πτώμα, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή της.

Τελικά εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι και εξιχνίασαν την υπόθεση.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες πριν να εντοπιστεί η σορός του, η οποία βρέθηκε τυλιγμένη με σεντόνια, που ήταν δεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.

Η Γερμανίδα, όπως αναφέρει και το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η οποία συζούσε με το θύμα στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και αρχικά προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Στη συνέχεια, στο πλαίσιο της ποινικής δικογραφίας εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης και έτσι συνελήφθη.

Χαλάνδρι
Φωτογραφία από: Intime

Τι λέει η γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου για το φονικό στο Χαλάνδρι

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η αιτία του καυγά τους το μοιραίο βράδυ, ήταν πως η γυναίκα πίστευε ότι υπάρχει κι άλλη γυναίκα στην ζωή του 64χρονου.

Πάνω στον καυγά, ο άνδρας φέρεται να την έσπρωξε και να την χτύπησε. Εκείνη δηλώνει πως του έριξε αρκετά ηρεμιστικά χάπια στο ρόφημά του, δεν εξήγησε όμως στους αστυνομικούς το γεγονός ότι είχε σακούλα στο κεφάλι του.

Η γυναίκα έμεινε για περίπου 15 μέρες (!) δίπλα στο πτώμα, ενώ εκτιμάται ότι έκανε προσπάθεια να διαφύγει οδικώς προς την Γερμανία αλλά φοήβήθηκε και επέστρεψε στην Αθήνα.

Η γυναίκα αναμένεται να εξεταστεί και από ψυχολόγο…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις