Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χαλάνδρι: Ένα μήνα σάπιζε μέσα στο διαμέρισμα το πτώμα

Χαλάνδρι: Ένα μήνα σάπιζε μέσα στο διαμέρισμα το πτώμα

Ολοένα και νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας για το πτώμα που βρέθηκε σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι το απόγευμα της Πέμπτης (21.021.2019).

Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, το πτώμα που βρέθηκε στο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης στο Χαλάνδρι, ανήκει κατά πάσα πιθανότητα στον 64χρονο που έμενε σε αυτό με την Γερμανίδα σύζυγό του.

Εάν αυτό ισχύει, τότε είναι η Γερμανίδα αυτή που έχει εξαφανιστεί από “προσώπου γης”, και όπως είναι φυσικό κάτι τέτοιο κινεί υποψίες.

Η πρώτη έρευνα του ιατροδικαστή δείχνει πως το πτώμα φέρνει τραύμα στο κεφάλι, ενώ εκτιμάται πως ο θάνατός του επήλθε πριν από έναν μήνα. Οι περαιτέρω έρευνες θα οδηγήσουν σε ακόμα πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, τέλη του Δεκεμβρίου ο άνδρας τον ενημέρωσε πως θα πάνε ταξίδι στην Γερμανία. Τους ξαναείδε αρχές Ιανουαρίου, και αυτή ήταν η τελευταία φορά.

Όπως αναφέρει αρχικά δεν έδωσε σημασία γιατί υπέθεσε πως θα πήγε το ταξίδι που έλεγε. Ωστόσο οι υποψίες άρχισαν να “έρχονται” όταν δεν εμφανίστηκε κανείς για να δώσει το νοίκι, και τόσο φίλοι του και συνάδελφοί του όσο και η πρώην σύζυγός του τον αναζητούσαν. Ωστόσο το αυτοκίνητό και η μηχανή του ήταν παρκαρισμένα έξω από το σπίτι.

Το χρονικό της “φρίκης”

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, κάτοικοι πολυκατοικίας στην οδό Κονίτσης στο Χαλάνδρι ειδοποίησαν την αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας που ερχόταν από το ισόγειο.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο και μπήκαν μέσα, είδαν ένα πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνι. Η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, τόσο που δεν μπορούσαν να καταλάβουν εάν ήταν άντρας η γυναίκα.

Στο διαμέρισμα δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης ή έρευνας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΕΦΗ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις