Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Χαλκίδα: Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία του εκκεντρικού μόδιστρου – Το λευκό Smart και το DNA

Χαλκίδα: Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία του εκκεντρικού μόδιστρου – Το λευκό Smart και το DNA
Intime Αρχείο

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του εκκεντρικού επιχειρηματία στη Χαλκίδα. Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τις έρευνες σε συνδυασμό με το DNA που βρέθηκε μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια στο λευκό Smart αυτοκίνητο του
51χρονου, αποκάλυψαν τις ταυτότητές τους.

Πρόκειται για δύο άνδρες με καταγωγή από τη Συρία ο ένας εκ των δύο είχε συλληφθεί το Μάιο του 2019 στην Αθήνα για ναρκωτικά και παράνομη κατοχή όπλου. Εναντίον τους έχει σχηματιστεί δικογραφία που αφορά στα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της ληστείας.

Ο 51χρονος είχε βρεθεί ντυμένος και δεμένος με σχοινί σε καρέκλα ενώ ο θάνατος του ήταν ασφυκτικός.

Από το σπίτι είχε αφαιρεθεί μία συσκευή κινητού τηλεφώνου, ένα ρολόι χειρός καθώς και άγνωστος αριθμός κοσμημάτων. Μετά την πράξη τους οι δυο δράστες πήραν φεύγοντας και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του επιχειρηματία, το οποίο βρέθηκε παρατημένο στην πόλη της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr στο “κάδρο” των υπόπτων είχε μπει από την αρχή ένας άνδρας, καθώς υπάρχουν καταθέσεις στις οποίες υποστηρίζεται πως μπαινόβγαινε συχνά το τελευταίο διάστημα στο αιματοβαμμένο σπίτι στην Έξω Παναγίτσα.

Οι αστυνομικοί από την αρχή μάλιστα δεν είχαν αποκλείσει και το ενδεχόμενο συνεργού.

Χαλκίδα: Το ειδεχθές έγκλημα και η συγκινητική ανάρτηση στο Facebook

Ο επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας είχε βρεθεί νεκρός από την αδελφή του την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου και σύμφωνα με τις αποκλειστικές φωτογραφίες του eviathema.gr από τον τόπο του εγκλήματος, είχε εντοπιστεί ντυμένος και δεμένος σφιχτά με σχοινί. Η πόρτα δεν είχε βρεθεί παραβιασμένη, όπως και κανένα άλλο σημείο του σπιτιού.

Για τις στοχευμένες έρευνες των αστυνομικών ερευνών είχε αναφερθεί σε ανάρτηση του στο Facebook και συγγενικό πρόσωπο του επιχειρηματία: “Ευχαριστούμε πολύ όσους στάθηκαν στο πλευρό μας μετά τον
ξαφνικό και άδικο θάνατο που βρήκε ο αγαπημένος μας αδερφός Νίκος Τσακανίκας στο σπίτι του την 12η Νοεμβρίου 2020. Όλες οι έρευνες βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις. Καλό παράδεισο Νικόλα….”, κατέληγε η ανάρτηση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις