Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαλκίδα: Στην Κρήτη κρυβόταν ο 27χρονος μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία – Πώς τον έπιασαν

σχολή Ευελπίδων
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων, των φερόμενων ως δραστών της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Χαλκίδα, φαίνεται πως ήταν το «κλειδί» στην υπόθεση και στη σύλληψη τους.

Σε ό,τι αφορά στον 27χρονο φερόμενο ως δράστη που συνελήφθη στην Κρήτη, οι αστυνομικοί δέχτηκαν μια πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο άνδρας που οι αρχές «έδειχναν» ως δράστη της στυγερής δολοφονίας βρισκόταν στην περιοχή της Μεσαράς.

Click4More: Χαλκίδα: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Νίκου Τσακανίκα – Βρέθηκε στην Ολλανδία ο ένας

Σύμφωνα με το Creta24, πηγαίνοντας να ελέγξουν της εγκυρότητα της πληροφορίας οι αστυνομικοί στάθηκαν και τυχεροί, καθώς «έπεσαν» πάνω στον άνδρα ο οποίος περπατούσε μαζί με έναν συμπατριώτη του στο δρόμο από τους Αγίους Δέκα προς τις Μοίρες.

Click4More: Σοκ στη Χαλκίδα με τη δολοφονία του γνωστού επιχειρηματία – Τι ερευνά η Αστυνομία

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πότε και πώς ο 27χρονος έφτασε στο νησί, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως πήγε σαν εργάτης γης για την ελαιοκομική περίοδο.

Πηγές αναφέρουν πως διέμενε στη Βαγιωνιά, στο σπίτι άλλου αλλοδαπού, ο οποίος υποστήριξε ότι τους βρήκε μαζί με τον άνδρα που εντοπίστηκαν να περπατούν, τους λυπήθηκε και τους «άνοιξε» το σπίτι του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις