Έγκλημα

Χαλκίδα: Συλλήψεις για χασίς και “φρουτάκια”

Σχεδόν μισό κιλό χασίς (451g) έκρυβαν στο πάτωμα του αυτοκινήτου, κάτω από τη θέση του συνοδηγού, 4 Πακιστανοί στη Χαλκίδα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως γράφει το LamiaReport οι άνδρες του τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, που είχαν την πληροφορία, τους σταμάτησαν για έλεγχο στις 20:30 χθες και τους πέρασαν χειροπέδες.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας έκαναν και νέες συλλήψεις για “φρουτάκια”.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι στις 13:15΄ πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε καφέ-μπαρ στη Χαλκίδα και “τσάκωσαν” επ΄αυτοφόρω δυο πελάτες ηλικίας 49 και 47 ετών, να παίζουν σε 2 Η/Υ “φρουτάκια”, χωρίς το κατάστημα να έχει άδεια για το συγκεκριμένο τυχερό παιχνίδι.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τους υπολογιστές και οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα τους 2 πελάτες και την 39χρονη υπεύθυνη, αφού απουσίαζε ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα