Έγκλημα

Χαλκιδική: Δύο Αλβανοί έκλεψαν μισό τόνο ελιές!

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον έναν από τους δύο...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι δύο Αλβανοί έκλεψαν τις ελιές από αγροκτήματα στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη 36χρονου Αλβανού, που μετέφερε με το αυτοκίνητό του, ποσότητα περίπου 350 κιλών.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο συλληφθείς μαζί με 25χρονο συμπατριώτη του που αναζητείται, είχαν κρύψει σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη μισό τόνο ελαιόκαρπο, που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από δύο αγροκτήματα.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
Οι ποσότητες ελαιοκάρπου κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα