Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Χασίς αξίας 1,5 εκατομμυρίου… πιάστηκε στην Κορινθία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νταλίκα με 600 κιλά χασίς ανακάλυψε η Δίωξη ναρκωτικών, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιούσε σε Αττική και Κορινθία σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Newsit”.

Πρόκειται για άλλο ένα φορτίο της Μαφίας του Λαζαράτι στην Αλβανία του χωριού που έχει μετατραπεί στην Κολομβία τις Γηραιάς Ηπείρου, καθώς η αποκλειστική απασχόληση των κατοίκων της περιοχής έχει να κάνει με την καλλιέργεια και την διακίνηση χασίς σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Όσων αφορά στην επιχείρηση της Δίωξης που είναι ακόμα σε εξέλιξη οι ίδιες άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, κάνουν λόγο για αποθήκη στην περιοχή τις Κορινθίας, όπου βρέθηκε νταλίκα με πάνω από 600 κιλά χασίς, κρυμμένο σε ειδικές κρύπτες στην καρότσα του οχήματος.

Επίσης κατά την διάρκεια της επιχειρήσεις συνελήφθησαν πέντε άτομα, Αλβανοί και Έλληνες, οι οποίοι προετοίμαζαν το όχημα ώστε να φθάσει στο προορισμό του σε χώρα τις Κεντρικής Ευρώπης, όπου το Αλβανικό χασις πουλιέται πανάκριβα, καθώς το κιλό φθάνει τις 3.000 Ευρώ στην λιανική αγορά των ναρκωτικών.

Επίσης και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παράλληλες επιχειρήσεις της Ασφάλειας διεξάγονται και στην Αθήνα, καθώς υπάρχουν στοιχεία και για δεύτερο αποθηκευτικό χώρο που διατηρούσε το κύκλωμα σε αποθήκη στα Δυτικά προάστια του Λεκανοπεδίου, όπου είχαν φορτώσει κι άλλη νταλίκα με μεγάλη ποσότητα χασίς, προκείμενου να “φύγει” και αυτή σε χώρα τις Δυτικής Ευρώπης, όπου η Αλβανική Μαφία έχει απλώσει και εκεί τα “πλοκάμια” της και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αστυνομικών οι διακινητές του Αλβανικού χασίς σε Ελλάδα και Ευρώπη, από αυτό το φορτίο θα έβαζαν στην τσέπη τους το λιγότερο 1.500.000 Ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Πανικός στο Πρωτοδικείο – Ηλικιωμένος μπήκε με την καραμπίνα στα χέρια!

Θεσσαλονίκη: Ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. Μηχανιώνας – Έβγαλε μαχαίρι στους υπαλλήλους!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε