Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Χειροπέδες σε Αλβανό που παρίστανε τον φρουρό του Τσίπρα

Χειροπέδες σε Αλβανό που παρίστανε τον φρουρό του Τσίπρα

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί όταν διαπίστωσαν ότι ο άνθρωπος που εμφανιζόταν ως πράκτορας της ΕΥΠ και μέλος της φρουράς του Αλέξη Τσίπρα δεν ήταν παρά ένας πρώην ντελιβεράς με… ψώνιο να γίνει αστυνομικός!

Ένας άνδρας της τροχαίας φαίνεται ότι ενημέρωσε πως κάτι περίεργο συμβαίνει με έναν άνδρα που εμφανίζεται ως μέλος της φρουράς του Αλέξη Τσίπρα στην οδό Κηφισίας.
Ο τροχονόμος έδωσε περιγραφή του άνδρα και επι τόπου βρέθηκαν άνδρες της Ασφάλειας Αμπελοκήπων. Όταν έκαναν έλεγχο στον άνδρα διαπίστωσαν ότι είχε μαζί του ταυτότητα αστυνομικού, αλλά και ένα ψεύτικο πιστόλι.
Με έναν έλεγχο στην ταυτότητα του αστυνομικού που είχε μαζί του διαπιστώθηκε ότι αυτή ανήκε σε άλλον αστυνομικό ο οποίος είχε δηλώσει την απώλειά της το 2016.
Οι άνδρες της Ασφάλειας όπως ήταν φυσικό πέρασαν χειροπέδες στον 28χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα.
Όπως αποδείχθηκε πρόκειται για έναν πρώην ντελιβερά αλβανικής καταγωγής ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι το όνειρό του ήταν να υπηρετήσει στο σώμα, αλλά δεν τα είχε καταφέρει.
Στο σπίτι του οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν μια αστυνομική κάρτα, φωτογραφίες του με στολή αστυνομικού, πηλήκιο αστυνομικού, αλλά και τα κλειδιά από ένα πολυτελές τζιπ και ένα πολυτελές κάμπριο.
Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα τον υπολογιστή και τα κινητά του τηλέφωνα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις