Έγκλημα

Χειροπέδες σε μαστροπό στην Κόρινθο

Συνελήφθη στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, 61χρονος, ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα σήμερα τα ξημερώματα, αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου συνέλαβαν τον 61χρονο ιδιοκτήτη μπαρ, ο όποιος προήγαγε στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι του χρηματικού ποσού των 60 ευρώ, 36χρονη Ρουμάνα, η οποία εργαζόταν στο κατάστημά του.

Επιπλέον, μέσα στο μαγαζί, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μία ξύλινη ράβδο, συνολικού μήκους 46 εκατοστών.

Ο 61χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ σε βάρος της 36χρονης, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Συγκίνηση για το θάνατο του συγγραφέα, Νίκου Χατζηγιάννη

Τραγωδία στη Λάρισα: Οδηγός καταπλακώθηκε από την νταλίκα του

Νέος εμφύλιος στη ΝΔ για την Περιφέρεια Στερεάς – Γιαννόπουλος εναντίον Μπακογιάννη: “Εγώ δεν είμαι από τζάκι”

Μοιραίο κλάδεμα για 53χρονο στο Ρέθυμνο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα