Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το Έθνος ο δικηγόρος που είναι πρωτεργάτης της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων κατηγορείται ότι πλαστογραφούσε δικαστικές αποφάσεις και εξαπατώντας το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων “τσέπωσε” πάνω από 11.500 ευρώ.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον δικηγόρο την ώρα που έβγαινε από το Ταμείο έχοντας εισπράξει με πλαστή δικαστική απόφαση 2.415 ευρώ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται από τον Ιούνιο ως σήμερα να έχει αρπάξει με τον ίδιο τρόπο άλλα 9.150 ευρώ.
Στην κατοχή του, σύμφωνα με το Έθνος, βρέθηκαν διάφορες σφραγίδες που υπεξαίρεσε, πλήθος παραποιημένων εγγράφων και ένα αεροβόλο πιστόλι. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, απάτη, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων και με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.
Πηγή: Το Έθνος