Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Χολαργός – Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη ληστεία: Ξαφνικά είδαμε ένα καλάσνικοφ, ήμασταν σοκαρισμένοι

Χολαργός – Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη ληστεία: Ξαφνικά είδαμε ένα καλάσνικοφ, ήμασταν σοκαρισμένοι

Αυτόπτης μάρτυρας που είδε καρέ – καρέ τη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Χολαργό, η οποία ουσιαστικά προκάλεσε την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για την Επαναστατική Αυτοάμυνα, περιέγραψε όλα όσα έγιναν το βράδυ της 21η Οκτωβρίου.

Ήταν το βράδυ που κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» βρέθηκαν, οπλισμένοι με καλάσνικοφ, σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών και πήραν τις εισπράξεις.

Κατά τη διάρκεια της ληστείας, το καλάσνικοφ εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε τον έναν από τους δράστες, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι ο 46χρονος που καταζητείται και ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για σχέσεις με τη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Click4more: Εδώ ήταν η γιάφκα της Επαναστατικής Αυτοάμυνας – Κοντά σε σπίτι εισαγγελέα βρέθηκαν τα όπλα της οργάνωσης! Υπό παρακολούθηση για καιρό οι τρομοκράτες

«Εκείνη την ώρα κλείναμε τα μαγαζιά μας» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας. Ήταν βράδυ Σαββάτου όταν καταστηματάρχες και υπάλληλοι είδαν μια μαύρη μηχανή να σταματά μπροστά από το κατάστημα τυχερών παιχνιδιών και να κατεβαίνουν οι δυο άνδρες.

«Ξαφνικά βλέπουμε έναν σάκο κι έχουν έναν καλάσνικοφ» περιέγραψε ο νεαρός άνδρας, που δεν έκρυψε πως σοκαρισμένοι ο ίδιος κι άλλος ένας υπάλληλος από απέναντι επιχείρηση, έμειναν να κοιτάζουν τα όσα γίνονταν μπροστά στα μάτια τους.

«Έριξαν τη τζαμαρία, μπήκαν μέσα και σε δυο λεπτά είχαν τελειώσει όλα» λέει ο αυτόπτης μάρτυρας, σημειώνοντας πως ο πυροβολισμός ακούστηκε περίπου στις 23:00 το βράδυ, κοντά στην πόρτα του καταστήματος.

Από την εκπυρσοκρότηση του καλάσνικοφ, τραυματίστηκε ο 46χρονος και από την ανάλυση του αίματος στον κάλυκα, η Αντιτρομοκρατική έφτασε έως τη γιάφκα στο Χολαργό.

Σύμφωνα πάντως με τον αυτόπτη μάρτυρα, όταν οι δράστες μετά τον πυροβολισμό έφυγαν από το σημείο με τη μηχανή, ο 46χρονος δεν φάνηκε τραυματισμένος.

Δεν έκρυψε πως είναι σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις και πως όλοι φοβούνται αφού «αυτά τα περιστατικά είναι πρωτόγνωρα».

Δείτε όλα όσα δήλωσε

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις