Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

“Χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα” – Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα της 25χρονης που σκοτώθηκε στη συμπλοκή στην Κόρινθο

φωτό από Alpha
φωτό από Alpha

Η δραματική έκκληση της 25χρονης Κατερίνας στο φίλο της, λίγα δευτερόλεπτα αφού δέχτηκε τη μοιραία σφαίρα από το καλάσνικοφ των αδίστακτων ληστών, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στην Κόρινθο.

Η άτυχη κοπέλα φαίνεται πως βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και μια σειρά από αλυσιδωτές συμπτώσεις οδήγησαν στο θανατηφόρο τραυματισμό της από τη σφαίρα του μοιραίου καλάσνικοφ των δραστών.

Η 25χρονη Κατερίνα που ήταν λογίστρια σε ξενοδοχείο της περιοχής έτυχε να περνάει από το σημείο της καταδίωξης και βρέθηκε εν μέσω της σφοδρής ανταλλαγής πυροβολισμών.

Το χρονικό της καταδίωξης που οδήγησε στη μοιραία συμπλοκή

Όλα ξεκίνησαν στις 9:00 χθες το βράδυ όταν τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν στην ταβέρνα «Ο Μπάμπης» στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών και με την απειλή των όπλων άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη χρήματα και το αυτοκίνητό του τύπου τζιπ, με το οποίο διέφυγαν. Οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λίγο μετά την Κινέττα, από όπου ξεκίνησε η καταδίωξη.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, γινόταν σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα, γύρω στις 11:30 το βράδυ, η άτυχη γυναίκα να χτυπηθεί από αδέσποτη σφαίρα…

Η απίστευτη τροχιά της σφαίρας

Μια σφαίρα από το καλάσνικοφ του ενός κακοποιού εξοστρακίστηκε στην άσφαλτο, χτύπησε τον πίσω προφυλακτήρα, διέσχισε το πορτ μπαγκάζ, τρύπησε το πίσω κάθισμα, τρύπησε και το κάθισμα του οδηγού και καρφώθηκε στο σώμα της άτυχης γυναίκας. Η σφαίρα έπληξε το συκώτι και τον πνεύμονα ενώ η γυναίκα διατηρούσε τις αισθήσεις της μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο…

“Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα”

Τη στιγμή που η σφαίρα από το καλάσνικοφ χτύπησε την άτυχη 25χρονη, η κοπέλα μιλούσε στο κινητό με το φίλο της.

Εκείνος ειδοποίησε το ασθενοφόρο. “Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα”, είπε στο φίλο της, σύμφωνα με το korinthostv.blogspot.gr στο τηλέφωνο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου χειρουργήθηκε και αν και οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, κατέληξε στις 3 τα ξημερώματα.

Ένα χιλιοστό και θα γλίτωνε

Σύμφωνα με ειδικό αναλυτή, τον κύριο Γιώργο Ραυτογιάννη, που μίλησε στο δελτίο του ΑΝΤ1 η απόσταση ανάμεσα στα αυτοκίνητα εκτιμάται πως ήταν περίπου 40 μέτρα απόσταση που υπολογίζεται από τη γωνία με την οποία προσέκρουσε στην άσφαλτο το βλήμα από το καλάσνικοφ αλλά και τη γωνία ανάκλασης και διείσδυσης του στο αυτοκίνητο.

Ακόμη και ένα χιλιοστό θα έστελνε αλλού τη βολίδα και θα γλίτωνε την άτυχη Κατερίνα από το θάνατο. Αν η κλίση της βολίδας ήταν ελάχιστα διαφορετική, αν στο δρόμο υπήρχε μια λακούβα, η κοπέλα θα είχε γλιτώσει το θανάσιμο τραυματισμό…

Η μαρτυρία του ιδιοκτήτη της ταβέρνας

O ιδιοκτήτητς της ταβέρνας που έγινε στόχος των αδίστακτων κακοποιών περιεγραψε καρέ καρέ την εισβολή των δραστών και τη ληστεία που ακολούθησε. Όπως αποκάλυψε, οι ληστές σκόπευαν να τους κλείσουν στην τουαλέτα, ωστόσο προσποιήθηκε πως λιποθύμησε για να γλιτώσει.

Έρευνες και τη νύχτα

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που διέφυγαν με το αυτοκίνητο του καταστματάρχη, ένα Subaru Forrester, μαύρου χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394, το οποίο ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουν ήδη εγκαταλείψει μετά τη δημοσιοποίηση του αριθμού κυκλοφορίας του και να έχουν βρει άλλο όχημα.

Μπλόκα έχουν στηθεί στην Κορινθία και τους γειτονικούς νομούς, καθώς οι δράστες κατευθύνονταν προς Πελοπόννησο.

Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της ΕΜΑΚ, σκυλιά αλλά και ελικόπτερα ενώ για τις ολονύχτιες έρευνες θα χρησιμοποιηθούν και θερμικές κάμερες.

Διαβάστε επίσης:

25χρονη νεκρή από σφαίρες αλλοδαπών ληστών στην Κόρινθο – Με αυτό το αυτοκίνητο ξέφυγαν από τους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Τραγωδία στην Κόρινθο – Νεκρή 25χρονη που βρέθηκε τυχαία σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών – Μόνη της κάλεσε βοήθεια – ΒΙΝΤΕΟ

Μία γυναίκα νεκρή σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στα ‘Ισθμια – ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο της συμπλοκής

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε