Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Υπόθεση Φλώρου: “Ξέρουμε ποιος έκανε την πλαστογραφία!” – Μαρτυρία φωτιά

Υπόθεση Φλώρου: “Ξέρουμε ποιος έκανε την πλαστογραφία!” – Μαρτυρία φωτιά

Για στοιχεία – φωτιά αλλά και “ομολογία” από τον ίδιο τον δράστη της πλαστογραφίας στην υπόθεση Φλώρου κάνει λόγο ο διευθυντής στην Α΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εφημερίδα “Τα Νέα” ο κ. Ζακυνθινός λέει ότι ο πλαστογράφος στην υπόθεση Φλώρου είναι γιατρός και μάλιστα παλιός υπότροφος του “Ευαγγελισμού” ο οποίος είναι αρκετά χρόνια συνεργάτης στην κλινική του νοσοκομείου. Όπως αναφέρει ο Σπύρος Ζακυνθινός ο εν λόγω γιατρός φέρεται πως κατ’ ιδίαν τουλάχιστον έχει ομολογήσει την πράξη του.
Περιγράφει μάλιστα ότι η αποκάλυψη για την πλαστογραφία που οδήγησε στην αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Energa, έγινε την περασμένη Πέμπτη.
“Ο συγκεκριμένος γιατρός είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στο νοσοκομείο. Η γνωμάτευση φέρει τη δική του υπογραφή ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι εκείνος τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου”, λέει ο κ. Ζακυνθινός και εξηγεί τη διαδικασία που ακολουθήθηκε:
“Πήγαμε στο Εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στο φάκελο που παραδόθηκε στο ΚΕΠΑ”.
Σύμφωνα με τα στοιχεία ο Αριστείδης Φλώρος εμφάνιζε 27 υπόπνοιες, αρκετές πάνω από το φυσιολογικό που είναι ως 10, ωστόσο ο πλαστογράφος χρησιμοποίησε στοιχεία από εξέταση άλλου ασθενούς με 62 υπόπνοιες την ώρα.
Σε ό,τι, δε, αφορά τη σπιρομέτρηση, το έγγραφο είναι γεγονός ότι φέρει το λογότυπο της κλινικής και την υπογραφή του, όπως λέει ο κ. Ζακυνθινός, δηλώνει όμως ότι πρόκειται για προϊόν “κολάζ”.

Επιστρέφει στο κελί ο Α. Φλώρος

Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο οδηγείται ο Αριστείδης Φλώρος και εντός της ημέρας επιστρέφει στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή των 21 ετών στην οποία έχει καταδικαστεί.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει στον εισαγγελέα διαφθοράς, στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ξεκινήσει για τις συνθήκες πιστοποίησης της αναπηρίας του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις