Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζακ Κωστόπουλος: Υπάρχουν μάρτυρες που κρύβονται; Ποιοι ήταν μαζί του λίγο πριν τον θάνατό του;

Ζακ Κωστόπουλος: Υπάρχουν μάρτυρες που κρύβονται; Ποιοι ήταν μαζί του λίγο πριν τον θάνατό του;

Τρία άτομα ήταν, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, μαζί με τον 33χρονο λίγα λεπτά πριν το μοιραίο για ‘κείνον περιστατικό. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι σημαντικοί μάρτυρες για την υπόθεση. Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία ο Ζάκ Κωστόπουλος επιχείρησε να μπει σε άλλο κατάστημα πριν μπει το κοσμηματοπωλείο.

Ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν στο σημείο σχεδόν μια ώρα πριν το περιστατικό. Ό,τι συνέβη το είδαν ακόμη τρία άτομα, που ήταν μαζί του και είναι οι άνθρωποι οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι μάρτυρες στην υπόθεση αλλά δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί για να δώσουν κατάθεση στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” στην δικογραφία περιλαμβάνεται και η μαρτυρία υπαλλήλου καταστήματος κοντά στο κοσμηματοπωλείο.

“Μεταξύ 14:20 και 14:40 είδα έναν άνδρα (τον Ζακ Κωστόπουλο) να φωνάζει έξω από το κατάστημα στο οποίο εργάζομαι. Τρία άτομα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Ο ένας μάλιστα μπήκε στο μαγαζί και αγόρασε ένα νερό με σκο0πό να του το προσφέρει και να τον βοηθήσει να ηρεμήσει. Αρχικά ο άνδρας που φώναζε είχε πάει να μπει στο μαγαζί όπου δουλεύω. Τελικά δεν το έκανε και μπήκε στο κοσμηματοπωλείο. Δεν ξέρω πως μπήκε. Μετά τον είδα να κρατάει τον πυροσβεστήρα και να χτυπά την πόρτα του κοσμηματοπωλείου” είπε στους αστυνομικούς ο μάρτυρας.

Οι τρεις άνθρωποι που ήταν μαζί του δεν έχουν εμφανιστεί ως σήμερα. Μπορούν να δώσουν στοιχεία για την κατάσταση του Ζακ Κωστόπουλου, αλλά και περιγραφή του τι προηγήθηκε.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις