Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Αθώος για τη δολοφονία της γυναίκας του Ντίμη Κορφιάτη δηλώνει πρώην αστυνομικός (video)

Ζάκυνθος: Αθώος για τη δολοφονία της γυναίκας του Ντίμη Κορφιάτη δηλώνει πρώην αστυνομικός (video)

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν στη Ζάκυνθο οι κάτοικοι τις ραγδαίες εξελίξεις στη διπλή δολοφονία του ζεύγους Κορφιάτη. Ο πρώην αστυνομικός Παύλος Αγγελής, που φέρεται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της συζύγου, Χριστίνας Κλουτσινιώτη, δηλώνει αθώος.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στην πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει τη Ζάκυνθο. Ο πρώην αστυνομικός Παύλος Αγγελής υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη διπλή δολοφονία.

«Σπάζοντας» τη σιωπή του ο Παύλος Αγγελής μιλά στην κάμερα του Ionian TV και διαψεύδει ότι είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της συζύγου του επίσης δολοφονηθέντα επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη.

Click4more: Ζάκυνθος: Στη φυλακή 4 από τους 8 κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη

Ισχυρίζεται ότι όλη η υπόθεση έχει στηριχθεί σε έναν μάρτυρα που δεν είναι αξιόπιστος και τονίζει ότι θα έπρεπε να είναι και εκείνος κατηγορούμενος αφού λέει ότι συμμετείχε στην τέλεση του εγκλήματος.

Ο πρώην αστυνομικός υποστηρίζει ότι είναι αθώος και γι’ αυτήν την υπόθεση, αλλά και για την παλαιότερη (τη ληστεία με λεία 500.000 ευρώ σε βάρος του Δημάρχου).

Καταλήγοντας τονίζει ότι έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και μιλά για μεθοδεύσεις και επικοινωνιακά σόου.

Δείτε τη συνέντευξη Αγγελή στο Ionian TV:

H δολοφονική επίθεση σε βάρος της Χριστίνας Κλουτσινιώτη έγινε τον Ιούνιο του 2020 στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου κατά την οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά ο σύζυγός της Ντίμης Κορφιάτης, ο οποίος δολοφονήθηκε αργότερα.

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία της συζύγου έγιναν χθες, Πέμπτη (17.06.2021) τέσσερις προφυλακίσεις.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις