Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιώργου Σαρακίνη – Τι λέει για τη βεντέτα

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιώργου Σαρακίνη – Τι λέει για τη βεντέτα
Πηγή φωτογραφίας: Facebook

– Ο 37χρονος δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (22.08.2017) στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου-Καλαμακίου
– Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δύο καραμπίνες και έξι κάλυκες κυνηγετικού όπλου
– Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι
– Βεντέτα μεταξύ των οικογενειών θύτη και θύματος, πίσω από την άγρια δολοφονία του Γιώργου Σαρακίνη
– Τι λέει ο πατέρας του στον ALPHA

“Έκαναν ενέδρα στο παιδί μου και το σκότωσαν σαν να είναι λαγός”, λέει ο πατέρας του Γιώργου Σαρακίνη, ο οποίος δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στη Ζάκυνθο.

Πριν από 24 χρόνια, το 1993, ο πατέρας του 37χρονου θύματος σκότωσε τον πατέρα ενός εκ των δύο ανδρών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του παιδιού του. Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ο ένας για ανθρωποκτονία απο πρόθεση και ο δεύτερος για συναυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή.

“Έκαναν ενέδρα στο παιδί μου και το σκότωσαν σαν να είναι λαγός. Τι άλλο να πω; Βεντέτα δεν υπήρχε, διότι εγώ και ο πατέρας του είχαμε “βαρεθεί” παλιά, παλικαρίσια, και εγώ και αυτός στην πλατεία. Πήγα στην φυλακή, έβγαλα την ποινή μου ισόβια, που δεν έπρεπε να φάω ισόβια. Από εκεί και πέρα βγήκα από τη φυλακή, δεν τους ενόχλησα ποτέ. Ούτε αυτούς, ούτε κανέναν άλλον”, είπε μεταξύ άλλων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

https://www.youtube.com/watch?v=LRYCDtJNPQ0&feature=youtu.be

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Η βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών όπλισε το χέρι του 34χρονου, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης (22.08.2017) δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Γιώργο Σαρακίνη, στη Ζάκυνθο.
Στον τόπο του εγκλήματος, επί της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Καλαμακίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο καραμπίνες και έξι κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Στον ευρύτερο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα, η οποία όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ανήκε σε έναν άλλον 34χρονο, ο οποίος δεν είχε άδεια και συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις