Σάββατο, 2 Μαρ.
11oC Αθήνα

LIVE Αποτελέσματα Εκλογών 2023: Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Ποιός βγαίνει Περιφερειάρχης

LIVE Αποτελέσματα Εκλογών 2023: Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Ποιός βγαίνει Περιφερειάρχης

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LIVE. Δείτε ποιος βγαίνει Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2023 και των Περιφερειακών Εκλογών 2023.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του newsit.gr θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023, από όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που σας έχουμε συνηθίσει, το newsit.gr θα σας παρουσιάσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Με συνεχή ροή ειδήσεων αλλά και εκτενή ρεπορτάζ, από τα επιτελεία των υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων, θα σας μεταφέρει τον παλμό των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 από όλη τη χώρα.

Υποψήφιοι για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, και τα ποσοστά που συγκέντρωσαν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι οι Ιωάννης Τρεπεκλής 32.54% και Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου 27.41%.

Δείτε σε live ροή αποτελεσμάτων ποιος εκλέγεται Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

Δείτε εδώ live τα αποτελέσματα εκλογών σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Δείτε τα αποτελέσματα Δημοτικών εκλογών του Μαϊου 2019 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Στην ειδική εφαρμογή από το Υπουργείο Εσωτερικών θα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών και των Περιφερειακών εκλογών 2023.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις