Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών: Δείτε ποιοι σύμβουλοι εκλέγονται σε Δήμους και Περιφέρειες

Αποτελέσματα εκλογών: Δείτε ποιοι σύμβουλοι εκλέγονται σε Δήμους και Περιφέρειες

Η ενσωμάτωση… τρέχει και τα πρώτα αποτελέσματα για τους υποψηφίους που θα πάρουν… θέση, είναι εδώ!
Αναλυτικά οι σταυροί στους Δήμους της χώρας. “Σάρωσαν” οι… celebrities που ήταν υποψήφιοι.
Ποιοι εκλέγονται στους μεγάλους δήμους.

Μια μέρα μετά τις κάλπες, τα αποτελέσματα των εκλογών στην ιστοσελίδα του υπουργείου εσωτερικών και της singular logic συνεχίζονται να ενσωματώνονται.

Ωστόσο ήδη υπάρχει με ξεκάθαρη εικόνα σε όλους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας, ενώ σχεδόν έχουν καταλήξει όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται.

Οι εκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι φαίνονται πλέον στο σύστημα με τα αποτελέσματα εκλογών, αν και στην αρχή… είχε γίνει γκάφα η οποία “μαζεύτηκε” μετά από την αποκάλυψη του newsit.gr.

“Σάρωσαν” οι celebrities

Παρ’όλα αυτά καταγράφονται κανονικά οι σταυροί που λαμβάνει κάθε υποψήφιος, και κατατάσσονται αντίστοιχα. Ξεχωρίζει φυσικά ο Δήμος της Αθήνας με εκλεγέντες τον Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο Δήμος Πειραιά όπου “σάρωσε” ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας που πρώτος σε σταυρούς βγήκε ο Νίκος Βουρλιώτης αλλά και το Περιστέρι όπου ο Γιώργος Τσαλίκης… έκανε “χαμό”.

Τι πρέπει να προσέξετε

Υπενθυμίζεται πως σε κάθε συνδυασμό που θα βλέπετε, θα πρέπει να υπολογίσετε πως την μια έδρα την καταλαμβάνει ο επικεφαλής του συνδυασμού.

Δηλαδή εάν ένας συνδυασμός καταλαμβάνει 5 έδρες, τότε την μια την παίρνει ο επικεφαλής, και τις άλλες 4 τις παίρνουν οι 4 πρώτοι σε σταυρούς.

Για να δείτε την σταυροδοσία, θα πρέπει να κάνετε “κλικ” στον δήμο που θέλετε. Εκεί που δείχνει το ποσοστό των συνδυασμών, πάνω δεξιά υπάρχει η επιλογή “υποψήφιοι σύμβουλοι”, όπου αφού επιλεγεί εμφανίζονται οι σταυροί σε κάθε συνδυασμό. Εάν αυτή η επιλογή δεν εμφανίζεται, σημαίνει πως ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί η σταυροδοσία.

Η σταυροδοσία στην Αττική

Στην Αττική, την 1η περιφέρεια της χώρας, ο κ. Πατούλης καταλαμβάνει 38 έδρες του περιφερειακού συμβουλίου, η Ρένα Δούρου 20, ο Γιάννης Σγουρός 17, ο Γιάννης Πρωτούλης 8, ο Ηλίας Παναγιώταρος 6, από 3 οι Θάνος Τζήμερος και Γεώργιος Δημητρίου, από 2 οι Νικόλαος Παπαδάκης και Κωνσταντίνος Τουλγαρίδης και από 1 η Μαριάννα Τσίχλη και ο Ανδρέας Κούρτης.

Για να δείτε τα αποτελέσματα κάντε “κλικ” στην επιλογή “υποψήφιοι σύμβουλοι”. Παρακάτω παρατίθενται αναλυτικοί πίνακες ανά τομέα.

Νότιος Τομέας Αθηνών

Βόρειος Τομέας Αθηνών

Δυτικός τομέας Αθηνών

Δυτικός τομέας Αττικής

Κεντρικός Τομέας Αθηνών

Τομέας Ανατολικής Αττικής

Νησιά

Πειραιάς

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τα αποτελέσματα για την Κεντρική Μακεδονία συνεχίζουν να αναρτώνται, γι αυτό και μέχρι στιγμής σταυροδοσία υπάρχει μόνο για την Περιφερειακή Ενότητας της Θεσσαλονίκης.

Η σταυροδοσία στον Δήμο της Αθήνας

Στην… “μάχη” της Αθήνας λοιπόν, ο Κώστας Μπακογιάννης εκλέγει 21 δημοτικούς συμβούλους, ο Νάσος Ηλιόπουλος 8, ο Παύλος Γερουλάνος 6, ο Ηλίας Κασιδιάρης 5, ο Νίκος Σοφιανός 4, και από 1 οι Γιώργος Καραμπελιάς, Γιώργος Βουλγαράκης, Βασίλης Καπερνάρος, Πέτρος Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνα Ρέππα.

Στην καρτέλα λοιπόν με τα ποσοστά των συνδυασμών, υπάρχει η επιλογή “υποψήφιοι σύμβουλοι”. Πατώντας εκεί μπορείτε να δείτε… τα πάντα.

Δείτε αναλυτικά ποιοι εκλέγονται και πόσους σταυρούς έχει ο κάθε υποψήφιος

Η σταυροδοσία στον Πειραιά

Η παράταξη του Γιάννη Μώραλη εκλέγει 22 δημοτικούς συμβούλους, ο Νίκος Βλαχάκος 13, ο Νίκος Μπελαβίλας 7, η Διαμάντω Μανωλάκου 3, ο Γρηγόρης Δεμέστιχας 2 και οι Διαβολάκης, Νιζάμης από ένα.

Στην καρτέλα λοιπόν με τα ποσοστά των συνδυασμών, υπάρχει η επιλογή «υποψήφιοι σύμβουλοι». Πατώντας εκεί μπορείτε να δείτε… τα πάντα.

Η σταυροδοσία στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Σε απόλυτο εκλογικό θρίλερ έχει μετατραπεί η μάχη για τον δήμο στην Θεσσαλονίκη, με τον Νίκο Ταχιάο να περιμένει αντίπαλο και τους κ.κ. Ζέρβα και Ορφανό να “κονταροχτυπιούνται”!

Η σταυροδοσία όμως έχει σχεδόν ήδη καταγραφεί.

Δημοτική ενότητα Θεσσαλονίκης

Δημοτική ενότητα Τριανδίας

Δείτε τα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Εδώ μπορείτε να δείτε την σταυροδοσία για κάθε περιοχή στην Ελλάδα, εάν αυτή έχει βγει.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις