Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών – Περιφέρεια Αττικής: Πατούλη – Δούρου δείχνει η κάλπη

Αποτελέσματα εκλογών – Περιφέρεια Αττικής: Πατούλη – Δούρου δείχνει η κάλπη

Η ενσωμάτωση των εκλογικών αποτελεσμάτων για την Περιφέρεια Αττικής έχει φτάσει στο 90,55% και όπως όλα δείχνουν θα αναμετρηθούν η Ρένα Δούρου με τον Γιώργο Πατούλη που προηγείται με… double score.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα εκλογών για την Περιφέρεια Αττικής από το υπουργείο Εσωτερικών, προηγείται ο Γιώργος Πατούλης με 37,61% και ακολουθούν η Ρένα Δούρου με 19,76% και ο Γιάννης Σγουρός με 17,35%. Το newsit.gr θα σας ενημερώνει συνεχώς για τα αποτελέσματα των εκλογών σε κάθε Περιφέρεια και σε κάθε δήμο της χώρας.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής

Δείτε εδώ τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, λεπτό προς λεπτό, και διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές.

Δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Σήμερα έγινε το πρώτο, σημαντικό βήμα, για να κάνουμε μια νέα Αρχή στην Αττική.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες της Αττικής, για τη μεγάλη στήριξη και εμπιστοσύνη τους.
Το καθαρό προβάδισμα που μας έδωσαν, μας γεμίζει αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση , ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης Κυριακής.
Όμως δεν εφησυχάζουμε. Την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε το καθοριστικό βήμα για να φέρουμε οριστικά την πολιτική αλλαγή στην Περιφέρεια.
Για να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που επιβαρύνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Για να βάλουμε τέλος σε μια περίοδο απραξίας, παρακμής κι αλαζονείας. Για να προχωρήσουμε επιτέλους μπροστά.
Ενωμένοι.
Για κάνουμε ξανά υπερήφανους τους πολίτες της Αττικής.
Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για τον αγώνα τους και να τους διαβεβαιώσω ότι στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο θα επιδιώξω μια έντιμη συνεργασία με όλους.
Με τους πολίτες στην πρώτη γραμμή. Προχωράμε για μία Νέα Αρχή για την Αττική μας.

Δήλωση της Ρένας Δούρου για το αποτέλεσμα των εκλογών

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η αγάπη και η στήριξή σας είναι η καλύτερη απάντηση στις συκοφαντίες και τις χυδαιότητες που οργάνωσαν κάποιοι και ακούγαμε τόσους μήνες σε βάρος μου για να κρύψουν τις δικές τους ευθύνες. Για να κρύψουν το πραγματικό και μετρήσιμο έργο μας. Η μεγάλη μάχη είναι πλέον μπροστά μας.

Την επόμενη Κυριακή θα δώσουμε τη μάχη για τις ζωές μας, για την καθημερινότητά μας. Θα δώσουμε τη μάχη για να μην πάρουν τα ηνία των ζωών μας όσοι κατέστρεψαν τις ζωές μας και θέλουν σήμερα να παρουσιάζονται ως σωτήρες. Γι’ αυτό όλες και όλοι πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας τις επόμενες ημέρες. Γιατί θα είναι κρίσιμες για το μέλλον της Αττικής.

Γι’ αυτό και απευθύνομαι στους προοδευτικούς πολίτες για να στηρίξουμε την κοινή μας προσπάθεια, να υψώσουμε ανάχωμα στη Δεξιά και την ακροδεξιά.

Καλώ τους πολίτες της Αττικής να δώσουμε μαζί τη μάχη για να συνεχίσουμε τη ρότα του έργου που έχει γίνει για την Αττική της Δημοκρατίας, της Αλληλεγγύης, της προόδου.

Την άλλη Κυριακή πάμε όλοι μαζί για την ανατροπή!»

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις