Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών – Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου εναντίον Θεόδωρου Γαλιατσάτου

Αποτελέσματα εκλογών – Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου εναντίον Θεόδωρου Γαλιατσάτου
ΑΠΕ - ΜΠΕ (αρχείο)

Την επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου και τον επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. Θεόδωρο Γαλιατσάτο, νυν Περιφερειάρχη Ιονίων νήσων, δείχνει να διεκδικούν τον θώκο της Περιφέρειας.

Μέχρι αυτή την ώρα η κάλπη που συγκεντρωτικά στην ενσωμάτωση των τμημάτων είναι σε ποσοστό 40,14 % των 232 τμημάτων από τα συνολικά 578 τμήματα του Ιονίου, η κ. Κράτσα προηγείται με ποσοστό 29,9%, έναντι του κ. Γαλιατσάτου που ακολουθεί με ποσοστό 21,73%, ενώ με ποσοστό 19,45%, ακολουθεί ο Σπύρος Σπύρου, επικεφαλής του συνδυασμού ΙΟΝΙΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

«Οι συμπολίτες μας μίλησαν στην κάλπη και αποφάσισαν τη μεγάλη αλλαγή. Τώρα είναι ώρα ευθύνης. Μεγάλης ευθύνης για όλους μας. Πρέπει την απογοήτευση και το θυμό από τη σημερινή κατάσταση, να τη μετατρέψουμε όλοι μαζί σε μία δημιουργική δύναμη για το καλό της Περιφέρειάς μας και του κάθε νησιού.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους μας στήριξαν σε αυτή την πορεία και στις κάλπες. Όλους όσους πίστεψαν στο όραμα και στο σχέδιο μας.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας, σε όλα τα νησιά, να συμπορευτούμε μαζί για το καλό του τόπου μας, για το αύριο. Με συνεργασία, με ενότητα, με αλληλεγγύη» δήλωσε η επικεφαλής του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου.

«Η παράταξή μας κατέγραψε μία σημαντική επιτυχία στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση και διεκδικεί τη νίκη στην μάχη που θα δοθεί την επόμενη Κυριακή, ανέφερε από τη δική του πλευρά ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Η νίκη θα είναι της ΑΝ.Α.Σ.Α., η νίκη θα είναι του λαού. Τέλος καλώ την κ. Κράτσα Τσαγκαροπούλου σε ανοιχτό – δημόσιο διάλογο υπό οποιουσδήποτε όρους με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των συμπολιτών μας για τα προβλήματα των νησιών, τις προοπτικές που διανοίγονται και τις θέσεις της κάθε παράταξης», κατέληξε τις δηλώσεις του ο κ. Γαλιατσάτος, νυν Περιφερειάρχης Ιονίων νήσων.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις