Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δημήτρης Μαρκόπουλος: «Μύθος ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βοήθησε τα αδύναμα στρώματα»

Δημήτρης Μαρκόπουλος: «Μύθος ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βοήθησε τα αδύναμα στρώματα»

«Κανείς δεν συζητά ότι η ΝΔ δεν θα κερδίσει τις εκλογές, υπάρχει καλό κλίμα και σιγουριά για την πρωτιά», εκτιμά μιλώντας στο newsit.gr ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Β’ Πειραιά.

Διευκρινίζει πάντως ότι ο κόσμος εκτονώθηκε με την ψήφο του στις ευρωεκλογές και γι’ αυτό πρέπει να εξασφαλιστεί τώρα πως καθένας θα πάει να ψηφίσει και να μην αμφισβητηθεί το μήνυμα που πρέπει να σταλεί με μια ισχυρή αυτοδυναμία της ΝΔ και να μην ξαναμπεί η χώρα, όπως λέει, σε περιπέτειες.

Ο ίδιος θεωρεί έτσι την αυτοδυναμία εφικτό στόχο και προβλέπει ότι η ΝΔ θα ξεπεράσει το 40%. Χαρακτηρίζει «μύθο» το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βοήθησε τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα: «Οι περιοχές της Β’ Πειραιά επιβαρύνθηκαν κατά 25-30% στον ΕΝΦΙΑ (σ.σ.: λόγω της αύξησης των αντικειμενικών αξιών), ενώ το μεγάλο πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι έμαθε έναν κόσμο να κινείται με επιδοματική λογική και να μην επιδιώκει την ‘κανονική’ εργασία. Αυτό, όμως, δημιουργεί κοινωνικό πρόβλημα», καταλήγει.

Τονίζει, επίσης, πως «η ΝΔ χρειάζεται γρήγορες νίκες για ν’ αλλάξει το κλίμα», ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η απάντησή του σχετικά με τους πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά: «Ενωμένη η ΝΔ πάει για μια μεγάλη νίκη που θα φέρει συνθήκες σταθερότητας κι ενδεχομένως θα είναι μια κυβέρνηση που θα κερδίσει μία ακόμη τετραετία», λέει.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις