Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Δήμος Δομοκού – Δημοτικές εκλογές 2023: Αποτελέσματα και σταυροί των δημοτικών συμβούλων

Δήμος Δομοκού – Δημοτικές εκλογές 2023: Αποτελέσματα και σταυροί των δημοτικών συμβούλων

Αποτελέσματα Δημοτικών εκλογών στον Δήμο Δομοκού και σταυροί – ΕΚΛΟΓΕΣ 2023. Δείτε ποιος βγαίνει δήμαρχος Δομοκού και πόσους σταυρούς παίρνουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον Δήμο Δομοκού.

Από τις 19:00 το απόγευμα όταν έκλεισαν οι κάλπες των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, το newsit.gr, με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που σας έχει συνηθίσει, μεταδίδει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της εκλογικής μάχης σε Δήμους και Περιφέρειες.

Με συνεχή ροή στο live blog και ρεπορτάζ από τα επιτελεία κομμάτων και υποψηφίων δημάρχων, το newsit.gr μεταφέρει τον παλμό των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 από όλη τη χώρα και τα αποτελέσματα σε κάθε γωνιά. 

Υποψήφιοι Δήμαρχοι στις Δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Δομοκού, είναι οι:

ΤΖΙΑΧΡΗΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΑΪΔΑΝΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΛΙΟΛΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Όταν ενσωματωθούν στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών και οι σταυροί των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, πατήστε το κουμπί δίπλα στην ένδειξη «Υποψήφιοι σύμβουλοι» για να δείτε τους σταυρούς που έλαβαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι για κάθε συνδυασμό, και ποιοί εκλέγονται.

Δείτε σε live ροή αποτελεσμάτων ποιος εκλέγεται Δήμαρχος Δομοκού.

Υπενθυμίζεται ότι δήμαρχος εκλέγεται αυτός έχει συγκεντρώσει ποσοστό μεγαλύτερο του 43% επί των έγκυρων ψηφοδελτίων.

Στις περιπτώσεις που κανένας συνδυασμός δεν “πιάσει” το ποσοστό αυτό, τότε θα διεξαχθεί επαναληπτικός γύρος την άλλη Κυριακή, 15 Οκτωβρίου, στον οποίο θα συμμετάσχουν οι δυο πρώτοι σε ψήφους από την πρώτη Κυριακή. 

Σε ό,τι αφορά στους σταυρούς, εκλέγονται όσοι πάρουν τους περισσότερους και ανάλογα με το ποσοστό του συνδυασμού την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Δείτε εδώ live τα αποτελέσματα εκλογών σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

Δείτε τα αποτελέσματα Δημοτικών εκλογών του Μαϊου 2019 στον Δήμο Δομοκού.

Στην ειδική εφαρμογή από το Υπουργείο Εσωτερικών μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών και των Περιφερειακών εκλογών 2023.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις