Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελληνικές βουλευτικές εκλογές 2015 από το newsit.gr

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Επί ποδός θα βρίσκεται όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του Newsit.gr την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015, προκειμένου να καλύψει τις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών, στον απόηχο της υπογραφής του τρίτου μνημονίου.

Ο μαραθώνιος ενημέρωσης θα ξεκινήσει πριν από 7.00 το πρωί- όπου θα ανοίξουν οι κάλπες για τις Εκλογές 2015- καταγράφοντας λεπτό προς λεπτό όλες τις πολιτικές εξελίξεις για την ανάδειξη του επόμενου πρωθυπουργού της χώρας που θα αναλάβει το τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας.
Αποκλειστικά θέματα, ρεπορτάζ, παρασκήνιο, αλλά και η συμπεριφορά των χρηστών στα social media θα αποτελέσουν το «μενού» της ενημέρωσης που θα προσφέρει στους χρήστες του διαδικτύου το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό site της χώρας. Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα του Newsit.gr, οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για το τι συμβαίνει μέχρι να κλείσουν οι κάλπες στις 19.00 το απόγευμα, όπου θα προβληθούν τα πρώτα exit polls από τα κανάλια, αλλά και την εκτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών 2015 στις 21.00 μέσω του υπουργείου Εσωτερικών.
Ωστόσο, η ενημέρωση δεν σταματά εκεί, καθώς, κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας, το Newsit.gr θα καταγράφει την σταδιακή ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων της Επικράτειας.
Αν θες να μάθεις που ψηφίζεις και να βρεις το εκλογικό σου κέντρο, δες εδώ με ένα κλικ

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε