Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Αποτελέσματα Δήμου Παιανίας: Ποιος βγαίνει δήμαρχος

Εκλογές 2019: Αποτελέσματα Δήμου Παιανίας: Ποιος βγαίνει δήμαρχος

ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LIVE. Δείτε ποιος βγαίνει δήμαρχος Παιανίας. Δείτε live τα αποτελέσματα εκλογών για τον Δήμο Παιανίας, και ποιος εκλέγεται δήμαρχος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2019. Στον Δήμο Παιανίας, στις επαναληπτικές εκλογές 2019, υποψήφιοι δήμαρχοι είναι οι ΜΑΔΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ με τον συνδυασμό “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ-ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 3663 ψήφους στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και 8 έδρες, και ΣΤΑΜΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ με το συνδυασμό “ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΙΑΝΙΑ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ”, ο οποίος συγκέντρωσε 2888 ψήφους στον πρώτο γύρο και συνολικά 6 έδρες.

Το επιτελείο του Newsit.gr θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών 2019, από όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που σας έχουμε συνηθίσει, το Newsit.gr θα σας παρουσιάσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, και με συνεχή ροή ειδήσεων αλλά και εκτενή ρεπορτάζ, από τα επιτελεία των υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων, θα σας μεταφέρει τον παλμό των αυτοδιοικητικών εκλογών 2019 από όλη τη χώρα.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τη ροή αποτελεσμάτων, και ποιος εκλέγεται Δήμαρχος Παιανίας.

ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – Αποτελέσματα εκλογών live. Εγγεγραμμένοι στο Δήμο Παιανίας είναι συνολικά 18895, ενώ στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών 2019, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν συνολικά 12865.

Δείτε εδώ όλα τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, λεπτό προς λεπτό, και διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές.

Στην ειδική εφαρμογή από το Υπουργείο Εσωτερικών θα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα. Η δημοσιογραφική ομάδα του newsit.gr καλύπτει με συνεχή ροή ειδήσεων όλες τις εξελίξεις, ενώ θα μεταφέρει εικόνα από εκλογικά κέντρα από κάθε γωνιά της χώρας. Λεπτό προς λεπτό οι δηλώσεις των υποψηφίων Περιφερειαρχών, Δημάρχων, αλλά και όλα τα νέα σχετικά με την εξέλιξη των εκλογικών αναμετρήσεων και τα αποτελέσματα εκλογών 2019.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις