Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – Αποτελέσματα εκλογών Δήμου Πειραιώς λεπτό προς λεπτό

Εκλογές 2019 – Αποτελέσματα εκλογών Δήμου Πειραιώς λεπτό προς λεπτό

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019. Για μια ακόμη φορά, από το newsit.gr θα δείτε πρώτοι όλα τα αποτελέσματα εκλογών και για το Δήμο Πειραιώς.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Από την πρώτη στιγμή που οι κάλπες έκλεισαν, άρχισε και η ροή αποτελεσμάτων από το Newsit.gr. Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που σας έχουμε συνηθίσει στο Newsit.gr θα σας παρουσιάσουμε την εκτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών και με συνεχή ροή και εκτενή ρεπορτάζ από τα επιτελεία των κομμάτων και των υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων θα σας μεταφέρουμε τον παλμό όχι μόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και των ευρωεκλογών.

Οι υποψήφιοι για το Δήμο Πειραιώς

ΜΩΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ
ΔΕΜΕΣΤΙΧΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΝΙΖΑΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΩΜΑ
ΔΙΑΒΟΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΠΕΛΑΒΙΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

Εδώ θα βλέπετε live τα αποτελέσματα εκλογών 2019.

Δείτε εδώ αμέσως τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, λεπτό προς λεπτό, και διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές.

Συντομότερη έκδοση αποτελεσμάτων στις εκλογές

Τεχνολογικές καινοτομίες στη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των προσεχών εκλογικών αναμετρήσεων για την ευρωβουλή και την αυτοδιοίκηση, με αποτέλεσμα τη συντόμευση της έκδοσης του ασφαλούς αποτελέσματος, ανακοίνωσαν το υπουργείο Εσωτερικών και η Singular Logic. Κυριότερη καινοτομία είναι η προμήθεια των δικαστικών αντιπροσώπων με 12.000 συσκευές τάμπλετ με ειδικά διαμορφωμένο λογισμικό, μέσω των οποίων θα στέλνονται άμεσα τα αποτελέσματα στην εταιρεία, γεγονός που θα μειώσει σημαντικά τους χρόνους αναμονής για μια ασφαλή πρόβλεψη τόσο των εκλογικών αναμετρήσεων όσο και για της σταυροδοσίας των υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις τις εταιρείας, με το σύστημα αυτό το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι γνωστό περί τις 21:30 – 22:00, ενώ γρήγορη επίσης αναμένεται η έκδοση των σχετικών αποτελεσμάτων για το σύνολο των περιφερειών, καθώς και για τους δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιώς, Πατρέων, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις