Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – Αποτελέσματα Σαρωνικού – Ποιος βγαίνει δήμαρχος Σαρωνικού

Εκλογές 2019 – Αποτελέσματα Σαρωνικού – Ποιος βγαίνει δήμαρχος Σαρωνικού

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ. Ποιος βγαίνει δήμαρχος στο Δήμο Σαρωνικού. Δείτε λive τα αποτελέσματα εκλογών, και ποιος εκλέγεται δήμαρχος.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ. Στον Δήμο Σαρωνικού, στις επαναληπτικές εκλογές 2019, υποψήφιοι δήμαρχοι είναι οι ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΕΤΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ με τον συνδυασμό “ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 6769 ψήφους στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και 12 έδρες, και ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ με το συνδυασμό “ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ”, ο οποίος συγκέντρωσε 5927 ψήφους στον πρώτο γύρο και συνολικά 11 έδρες.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του Newsit.gr θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών 2019, από όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που σας έχουμε συνηθίσει, το Newsit.gr θα σας παρουσιάσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, και με συνεχή ροή ειδήσεων αλλά και εκτενή ρεπορτάζ, από τα επιτελεία των υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων, θα σας μεταφέρει τον παλμό των αυτοδιοικητικών εκλογών 2019 από όλη τη χώρα.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τη ροή αποτελεσμάτων, και ποιος εκλέγεται Δήμαρχος Σαρωνικού.

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ – Αποτελέσματα εκλογών live. Εγγεγραμμένοι στο Δήμο Σαρωνικού είναι συνολικά 22834, ενώ στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών 2019, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν συνολικά 15016.

Δείτε εδώ όλα τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, λεπτό προς λεπτό, και διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές.

Στην ειδική εφαρμογή από το Υπουργείο Εσωτερικών θα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα. Η δημοσιογραφική ομάδα του newsit.gr καλύπτει με συνεχή ροή ειδήσεων όλες τις εξελίξεις, ενώ θα μεταφέρει εικόνα από εκλογικά κέντρα από κάθε γωνιά της χώρας. Λεπτό προς λεπτό οι δηλώσεις των υποψηφίων Περιφερειαρχών, Δημάρχων, αλλά και όλα τα νέα σχετικά με την εξέλιξη των εκλογικών αναμετρήσεων και τα αποτελέσματα εκλογών 2019.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις