Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Αυτή είναι η εκτίμηση για Αττική, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά – Ποιοι εκλέγονται – video

Εκλογές 2019: Αυτή είναι η εκτίμηση για Αττική, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά – Ποιοι εκλέγονται – video

Η “μάχη” των περιφερειακών εκλογών κορυφώνεται και σε λίγη ώρα οι υποψήφιοι που πέρασαν στον δεύτερο γύρο θα ξέρουν εάν έχουν εκλεγεί η όχι. Η Singular Logic δίνει τα δικά της “exit poll” για τη σημαντική αναμέτρηση.

Οι εκλογές 2019 έφτασαν στο τέλος τους αφού οι κάλπες έκλεισαν στις 19:00, και πλέον αυτό που μένει είναι απλά η καταμέτρηση. To newsit.gr σας ενημέρωνε λεπτό προς λεπτό για τα όσα συνέβαιναν κατά την εκλογική διαδικασία.

Η Singular Logic  δημοσίευσε τα δικά της “exit poll” στα οποία φαίνεται το ποιος προηγείται για να λάβει τελικά το “χρίσμα” του Δημάρχου, η του Περιφερειάρχη.

https://www.youtube.com/watch?v=1Li26MaVS2g&fbclid=IwAR3ihIMm8JOLYn-0ICNgLju5azpfCbu6PDYLNTxAEfQWdF8muKS640YE7iw

Η εκτίμηση της Singular Logic για τους μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες

Περιφέρεια Αττικής

Στην περιφέρεια Αττικής η εκτίμηση δείχνει πως εκλέγεται ο Γιώργος Πατούλης  που αναμένεται να συγκεντρώσει 66,2% έναντι 33,8 της Ρένας Δούρου.

Δήμος Αθηναίων

Στον Δήμο Αθηναίων Δήμαρχος φαίνεται να εκλέγεται το “φαβορί” Κώστας Μπακογιάννης που αναμένεται να πάρει 65,2%  έναντι 34,8% του Νάσου Ηλιόπουλου

Δήμος Θεσσαλονίκης

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης κατά πάσα πιθανότητα εκλέγεται ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με 66,8% έναντι 33,2% του κ. Νίκου Ταχιάου.

Δήμος Πειραιά

Στον Δήμο Πειραιά η εκτίμηση δείχνει να εκλέγεται ξανα ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης με ποσοστό 57,6% έναντι 42,4% του Νίκου Βλαχάκου.

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όλα “δείχνουν” τον Νεκτάριο Φαρμάκη ο οποίος συγκεντρώνει 56,4% έναντι 43,6% του νυν περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις