Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – FAZ: Οι Έλληνες διόρθωσαν το λάθος με Τσίπρα και έβγαλαν ισχυρό Μητσοτάκη!

Εκλογές 2019 – FAZ: Οι Έλληνες διόρθωσαν το λάθος με Τσίπρα και έβγαλαν ισχυρό Μητσοτάκη!
Intime News

“Μετά το λάθος μονοπάτι, η Ελλάδα ελπίζει σε μία διέξοδο”, γράφει η γερμανική εφημερίδα FAZ για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου στην Ελλάδα.

“Μετά από το λάθος μονοπάτι που ακολούθησε η Ελλάδα, τώρα μπορεί να ελπίζει σε μια διέξοδο υπό την ηγεσία του νέου πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Αλλά θα είναι επίσης μακράς διάρκειας και με εμπόδια”, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ).

“Το 2015, οι Έλληνες έδωσαν στον Αλέξη Τσίπρα την εντολή να αλλάξει τη χώρα τους. Τώρα απέσυραν τη στήριξή τους. Πολλοί Έλληνες θέλουν ακόμη μια άλλη χώρα, αλλά ο Τσίπρας δεν είναι πια ο άνθρωπος που πιστεύουν ότι θα μπορούσε να μετατρέψει τα πράγματα προς το καλύτερο…

Τώρα εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επιτυχία της συντηρητικής Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής (7.7.2019) ήταν ξεκάθαρη”, προσθέτει το επίμαχο δημοσίευμα.

“Ο Μητσοτάκης έχει πολλά σχέδια, πάρα πολλά για ίσως μόνο μία θητεία τεσσάρων ετών – αλλά έχει ισχυρή εντολή”, επισημαίνει η “Frankfurter Allgemeine Zeitung”.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις