Σάββατο, 15 Ιουν.
29oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – Γιάννης Καλλιάνος: Ο ουρανός θα είναι γαλάζιος την ημέρα των εκλογών

Εκλογές 2019 – Γιάννης Καλλιάνος: Ο ουρανός θα είναι γαλάζιος την ημέρα των εκλογών

Στο newsit.gr φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Β΄Αθηνών της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο γνωστός μετεωρολόγος αναφέρθηκε αναφέρθηκε στη σχέση της μετεωρολογίας με την πολιτική, αναφέροντας το στοιχείο της πρόγνωσης ως κοινό στοιχείο των δυο αυτών ενασχολήσεων και αποκάλυψε ότι επιθυμία του, αν εκλεγεί, θα είναι να συνεχίσει να ασχολείται επαγγελματικά και με τη μετεωρολογία, ξεκλέβοντας όσες ώρες θα μπορεί από τις υποχρώσεις του ως πολιτικός.

Παραδέχτηκε ότι το να είναι κάποιος γνωστός στο ευρύτερο κοινό, λόγω της προβολής του από τα ΜΜΕ είναι ένα αβαντάζ για τον κάθε υποψήφιο βουλευτή, “τον τοποθετεί ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά από τους υπόλοιπους” είπε χαρακτηριστικά, αλλά πρόσθεσε ότι πλέον “ο κόσμος δεν τρώει σανό” και ότι οι ψηφοφόροι επιλέγουν υποψήφιους με αυστηρά κριτήρια και συνυπολογίζοντας τη γενικότερη πορεία τους.

Μιλώντας για την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ, ο κ. Καλλιάνος δήλωσε πως από νεαρή ηλικία ασχολείται με το συγκεκριμένο κόμμα από διάφορες θέσεις, ενώ αναφέρθηκε και στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία συζήτησαν για τη συμμετοχή του στις εκλογές.

Σχετικά με τις προτεραιότητες που θα πρέπει να έχει το κόμμα του, αμέσως μετά τις εκλογές και εφόσον κληθεί να κυβερνήσει, δήλωσε ότι σε αυτές συγκαταλέγονται η οικονομία, οι επενδύσεις, η ασφάλεια, ενώ αναφορικά με το νότιο τομέα της Β’ Αθήνας, όπου είναι υποψήφιος, δήλωσε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης θα πρέπει να είναι η αξιοποίση της περιοχής με επενδύσεις οι οποίες θα προσφέρουν πολλές νέες θέσεις εργασίας.

Ο κ. Καλλιάνος τόνισε πως η ψήφος στη ΝΔ είναι μονόδρομος αυτή τη στιγμή για την Ελλάδα, εκτοξεύοντας πυρά για τους αντιπάλους της.

Ο γνωστός μετεωρολόγος αποκάλυψε ότι την επαγγελματική του ιδιότητα εκμεταλλέυονται όχι μόνο οι συνυποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και ο ίδιος ο αρχηγός της, αφού πολλές φορές ο Κυριάκος Μητσοτάκης του έχει τηλεφωνήσει για να μάθει τι καιρό θα κάνει σε συγκεκριμένη περιοχή της Ελλάδας, συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, προκειμένου να ξέρει τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στις προεκλογικές ομιλίες του. Μάλιστα, αρκετές φορές, οι προβλέψεις του ματαίωσαν συγκεκριμένες προεκλογικές ομιλίες του κ. Μητσοτάκη, οι οποίες μεταφέρθηκαν σε μέρες και ώρες ευνοϊκότερες για τη συνάθροιση πολλών ατόμων σε υπαίθριο χώρο.

Τέλος, επιχειρώντας να κάνει καιρική πρόγνωση για την ημέρα των εκλογών εμφανίστηκε σίγουρος ότι “ο ουρανός θα είναι γαλάζιος” την Κυριακή στις 7 Ιουλίου.

Δείτε όλη την συνέντευξη του Γιάννη Καλλιάνου στο newsit.gr

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις