Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Εκλογές 2019 LIVE: ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ με τη Δημιουργία ξανά! Θ. Τζήμερος – Πόσους σταυρούς παίρνει

Εκλογές 2019 LIVE: ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ με τη Δημιουργία ξανά! Θ. Τζήμερος – Πόσους σταυρούς παίρνει

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019 – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ! Θ. ΤΖΗΜΕΡΟΣ. ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. Δείτε τα αποτελέσματα εκλογών στην εκλογική Περιφέρεια Χίου.

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, Υποψ. βουλευτής Χίου με τη Δημιουργία ξανά! Θ. Τζήμερος. Δείτε τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών 2019 στην εκλογική Περιφέρεια Χίου. Το newsit.gr σας μεταφέρει όλες τις πολιτικές εξελίξεις και σας ενημερώνει με συνεχή ροή για όσα συμβαίνουν σε όλη τη χώρα. Στην εκλογική Περιφέρεια Χίου, οι βουλευτές που εκλέγονται είναι 2.

Δείτε πόσους σταυρούς παίρνει ο κάθε υποψήφιος βουλευτής στην Εκλογική Περιφέρεια Χίου με τη Δημιουργία ξανά! Θ. Τζήμερος:

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του Newsit.gr, την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών 2019, από όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που σας έχουμε συνηθίσει, το Newsit.gr θα σας παρουσιάσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, και με συνεχή ροή ειδήσεων αλλά και εκτενή ρεπορτάζ, από τα επιτελεία των υποψηφίων βουλευτών και τα επιτελεία των κομμάτων, θα σας μεταφέρει τον παλμό των βουλευτικών εκλογών 2019 από όλη τη χώρα.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογέςΗ δημοσιογραφική ομάδα του newsit.gr καλύπτει με συνεχή ροή ειδήσεων όλες τις εξελίξεις, ενώ θα μεταφέρει εικόνα από εκλογικά κέντρα από κάθε γωνιά της χώρας. Λεπτό προς λεπτό όλες οι πολιτικές εξελίξεις λίγες μόλις ώρες πριν τις βουλευτικές εκλογές 2019.

Εδώ θα μπορείτε να βλέπετε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, λεπτό προς λεπτό, καθώς και τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών Σεπτεμβρίου 2015 και των Ευρωεκλογών 2019.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις