Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Με τον γιο του στην κάλπη ο Μητσοτάκης

ΝΔ - exit poll

Λίγο πριν τις 11 το πρωί προσήλθε στο εκλογικό τμήμα στην Κηφισιά για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Παρθενική ψήφος» για τον γιο του, Κωνσταντίνο jr.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε μαζί του τον γιο του και περίμενε υπομονετικά στην ουρά για να έρθει η σειρά του. Ο γιος του μάλιστα, που έχει το όνομα του παππού του, καθώς λέγεται Κωνσταντίνος ψηφίζει για πρώτη φορά. Ο νεαρός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης περίμενε να ψηφίσει πρώτος ο πατέρας του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ενώ δεν αρνήθηκε τις selfies σε όσους του ζήτησαν.

Κατά την έξοδο του ο Πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε:

“Σήμερα ο λόγος περνάει στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας” δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

“Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και θέλω να ευχαριστήσω τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικούς αντιπροσώπους που υποστηρίζουν αυτή την δημοκρατική διαδικασία των εκλογών” πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις