Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Μηνύσεις στη Θεσσαλονίκη και καταγγελίες για κλοπή σφραγίδων

Εκλογές 2019: Μηνύσεις στη Θεσσαλονίκη και καταγγελίες για κλοπή σφραγίδων

Οι εκλογές στη Θεσσαλονίκη μπορεί να εξελίσσονται ομαλά και και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα Α’ και τη Β’ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα.

Κανονικά στις θέσεις τους βρίσκονται οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα περισσότερα μέλη των εφορευτικών επιτροπών για τις εκλογές στη Θεσσαλονίκη, όπως επιβεβαίωσαν μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι έφοροι της Α’ και Β’ περιφέρειας.

Η απουσία μελών εφορευτικών επιτροπών σε εκλογικά τμήματα είναι η συνηθισμένη και δεν επηρεάζει την εύρυθμη λειτουργία των εκλογών. Μια δικαστική αντιπρόσωπος χρειάστηκε να αντικατασταθεί λόγω ασθένειας σε εκλογικό τμήμα της ανατολικής Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να δημιουργηθεί πρόβλημα στη διαδικασία.

Στο μεταξύ, την απώλεια σφραγίδων δικαστικών αντιπροσώπων κατήγγειλαν το προηγούμενο 24ωρο επικεφαλής συνδυασμών στον δήμο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη. Για την υπόθεση κατατέθηκαν και μηνύσεις, ενώ σύμφωνα με πηγές του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης το γεγονός αυτό δεν επηρεάζει την εκλογική διαδικασία και σε όλα τα τμήματα του εν λόγω δήμου, η ψηφοφορία διεξάγεται κανονικά. Χωρίς προβλήματα άνοιξαν και οι κάλπες στους νόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις