Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – Μητσοτάκης: Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων – Pics, video

Εκλογές 2019 – Μητσοτάκης: Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων – Pics, video

“Ζήτησα ισχυρή εντολή και μου τη δώσατε απλόχερα. Δεν θα σας διαψεύσω”, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς, στις πρώτες δηλώσεις του για τη μεγάλη νίκη του στις εκλογές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χαμογελαστός και με τον… αέρα του νικητή, στάθηκε ενώπιον των δημοσιογράφων και είπε: “Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Θέλω να απευθυνθώ στους Έλληνες του εξωτερικού. Δεν θα σας ζητήσω να επιστρέψετε. Θα σας ζητήσω να έχετε το βλέμμα και την καρδιά σας στην Ελλάδα. Αξίζουμε καλύτερα και ήρθε η ώρα για να το αποδείξουμε και στην πράξη”.

Και συνέχισε: “Ζήτησα ισχυρή εντολή και μου τη δώσατε απλόχερα. Δεν θα σας διαψεύσω. Ευχαριστώ από καρδιάς τη σύζυγό και τα παιδιά μου. Νιώθω να με συνοδεύει η ευχή των γονιών μου… Η νέα κυβέρνηση θα δουλέψει με σεβασμό. Λάθη μπορεί να υπάρξουν αλλά δεν θα αμφισβητηθεί ποτέ η εργατικότητα. Έχω δεσμευτεί για λιγότερους φόρους και καλύτερους μισθούς. Για ασφάλεια, καλύτερη υγεία. Επιστρέφει η αξιοκρατία. Πρώτος στόχος τα χαμηλότερα πλεονάσματα”.

Και κατέληξε: “Δεν ζητώ περίοδο χάριτος, γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός!”.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα γραφεία του κόμματος, στην Πειραιώς, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του νέου πρωθυπουργού.

“Χρέος μας είναι να ενώσουμε τους Έλληνες και θα το κάνουμε πράξη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αγωνιστές της παράταξής μας που δεν το έβαλαν κάτω. Ένα ξεχωριστώ ευχαριστώ στους συμπολίτες μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις