Site icon NewsIT

Εκλογές 2019 – Μπακογιάννης: «Σήμερα η Αθήνα αλλάζει εποχή»

02.06.2019 | 12:38
Εκλογές 2019 – Μπακογιάννης: «Σήμερα η Αθήνα αλλάζει εποχή»

Έκκληση να συμμετάσχουν μαζικά στο β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών οι πολίτες της Αθήνας και ιδιαίτερα οι νέοι, απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε δήλωσή του για τη σημερινή ψηφοφορία.

Σε εκλογικό τμήμα στο Κουκάκι βρέθηκε ο υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να συναντηθεί με τους ψηφοφόρους του δήμου και να προχωρήσει στις προγραμματικές του δηλώσεις.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ψήφισε και πάλι στην Ευρυτανία, τόπο καταγωγής του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη και στη συνέχεια επέστρεψε στη Αθήνα.

Η υποδοχή του κόσμου απέναντι στον υποψήφιο δήμαρχο ήταν ιδιαίτερα θερμή.

«Καλό μεσημέρι σε όλους και όλες. Σήμερα η Αθήνα δεν αλλάζει απλώς δήμαρχο, αλλάζει εποχή, λειτουργεί πλέον με έναν άλλο τρόπο, με μια άλλη αντίληψη, με μία νέα φιλοσοφία. Απευθύνομαι σε όλους, θερμή παράκληση, αφιερώστε σήμερα λίγο χρόνο και ελάτε να ψηφίσετε. Απευθύνομαι ειδικά στους νέους. Η πόλη είναι δικιά σας. Δείτε την όπως την θέλετε, όπως την αξίζετε. Το από πάνω προς τα κάτω τελείωσε. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κουνάει το δάχτυλο σε κανέναν. Από δω και πέρα μόνο από κάτω προς τα πάνω, όλοι μαζί».

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version