Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Ψήφισε και ο Νίκος Βούτσης

Εκλογές 2019: Ψήφισε και ο Νίκος Βούτσης

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης περίπου στις 9 το πρωί της Κυριακής άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Έκανε λόγο για γιορτή της Δημοκρατίας.

Ο Νίκος Βούτσης λίγο μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος έκανε δηλώσεις τονίζοντας ότι αυτές οι οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες για την Ευρώπη και εξαιρετικά σημαντικές για τις περιφέρειες και τους δήμους.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε: « Να κάνουν προοδευτικές επιλογές για να φύγει η χώρα από τα μοντέλα που οδήγησαν στη χρεοκοπία τη χώρα και την Ευρώπη στα αδιέξοδα. Είναι πολύ κρίσιμες οι εκλογές, ιδιαίτερα για την Ευρώπη και το μέλλον της κι εξαιρετικά κρίσιμες για τους περιφερειάρχες και τους τοπικούς άρχοντες στην Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια, βγαίνει από την κρίση. Άρα η ανάπτυξη, το περιβάλλον, κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Θα πρέπει να γίνουν προοδευτικές επιλογές για να φύγουμε από τα μοντέλα που οδήγησαν τη χώρα και την Ευρώπη στα αδιέξοδα».

Ο κ.Βούτσης αναφέρθηκε, επίσης, και στους «70.000 συμπολίτες μας, άνδρες και γυναίκες σε ισόρροπη αναλογία, που συμμετέχουν πανελλαδικά στις Δημοτικές, Περιφερειακές, Κοινοτικές και βεβαίως στις Ευρωεκλογές».

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις