Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Exit poll – Εκλογές 2019: Αποτελέσματα εκλογών λεπτό προς λεπτό από το newsit.gr

εκλογές

EXIT POLL 2019 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019. Δείτε πρώτοι από το newsit.gr το Exit poll, αλλά και τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και των εκλογών της Τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – Με το που θα κλείσουν οι κάλπες το βράδυ των εκλογών τα Exit Poll 2019 θα είναι στο πιάτο σας από το Newsit.gr  στις 19.00 ακριβώς. Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που σας έχουμε συνηθίσει στο Newsit.gr θα σας παρουσιάσουμε την εκτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών και στην συνέχεια με συνεχή ροή και εκτενή ρεπορτάζ από τα επιτελεία των κομμάτων και των υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων θα σας μεταφέρουμε τον παλμό των όχι μόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και των ευρωεκλογών.

Πως θα μεταδοθεί το exit poll το βράδυ της Κυριακής από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll στον Alpha.

Στον ΣΚΑΙ την ίδια ώρα θα γίνει η παρουσίαση του Exit Poll για τις Ευρωεκλογές 2019 και τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές 2019 από τον Γιώργο Αράπογλου, γενικός διευθυντής της Pulse RC.

Ο ΑΝΤ1 θα συμμετάσχει στο exit poll με την εταιρεία Marc και ο διευθύνων σύμβουλος Θωμάς Γεράκης θα παρουσιάσει τα στοιχεία.

Το Open θα μεταδώσει το exit poll με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Alco, Κώστα Παναγόπουλο.

Το Star συνεργάζεται με την MRB και τον Δημήτρη Μαύρο.

Συντομότερη έκδοση αποτελεσμάτων στις εκλογές

Τεχνολογικές καινοτομίες στη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των προσεχών εκλογικών αναμετρήσεων για την ευρωβουλή και την αυτοδιοίκηση, με αποτέλεσμα τη συντόμευση της έκδοσης του ασφαλούς αποτελέσματος, ανακοίνωσαν το υπουργείο Εσωτερικών και η Singular Logic. Κυριότερη καινοτομία είναι η προμήθεια των δικαστικών αντιπροσώπων με 12.000 συσκευές τάμπλετ με ειδικά διαμορφωμένο λογισμικό, μέσω των οποίων θα στέλνονται άμεσα τα αποτελέσματα στην εταιρεία, γεγονός που θα μειώσει σημαντικά τους χρόνους αναμονής για μια ασφαλή πρόβλεψη τόσο των εκλογικών αναμετρήσεων όσο και για της σταυροδοσίας των υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις τις εταιρείας, με το σύστημα αυτό το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι γνωστό περί τις 21:30 – 22:00, ενώ γρήγορη επίσης αναμένεται η έκδοση των σχετικών αποτελεσμάτων για το σύνολο των περιφερειών, καθώς και για τους δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιώς, Πατρέων, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης.

Στην ειδική εφαρμογή από το Υπουργείο Εσωτερικών θα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, η δημοσιογραφική ομάδα του newsit.gr θα καλύπτει με συνεχή ροή ειδήσεων όλες τις εξελίξεις, ενώ θα μεταφέρει εικόνα από εκλογικά κέντρα από  κάθε γωνιά της χώρας. Λεπτό προς λεπτό οι δηλώσεις των υποψηφίων Ευρωβουλευτών, Περιφειαρχών, Δημάρχων, αλλά και όλα τα νέα σχετικά με την εξέλιξη των εκλογικών αναμετρήσεων και τα αποτελέσματα εκλογών 2019. Στις 19:00 ακριβώς το newsit.gr θα μεταδώσει το Exit Poll 2019 των δημοσκοπικών εταιρειών, ενώ αμέσως μετά θα αρχίσει και η μετάδοση των αποτελεσμάτων για τις Ευρωεκλογές, τις Δημοτικές και τις Περιφεριακές εκλογές 2019, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών και με την υποστήριξη της Singularlogic.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις