Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Exit poll και αποτελέσματα εκλογών live από το ΥΠΕΣ και το newsit.gr

Exit poll και αποτελέσματα εκλογών live από το ΥΠΕΣ και το newsit.gr

EXIT POLL 2019 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019. Στο newsit.gr θα δείτε πρώτοι το exit poll 2019, αλλά και τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και των δημοτικών εκλογών και των περιφερειακών εκλογών.

EXIT POLL 2019 – ΕΚΛΟΓΕΣ 2019. Η ώρα της κάλπης, και όλα είναι έτοιμα για την εκλογική διαδικασία. Το newsit.gr θα σας παρουσιάζει λεπτό προς όλες τις εξελίξεις από την εκλογική διαδικασία, ενώ στις 19.00 θα μεταδώσει και το Exit poll 2019. Οι κάλπες για τις εκλογές 2019 ανοίγουν στις 7 το πρωί και κλείνουν στις 19.00 το βράδυ. Μετά τη μετάδοση του exit poll, αρχίζει και η λεπτό προς λεπτό ροή εκλογικών αποτελεσμάτων.

Πώς θα μεταδοθεί το exit poll το βράδυ της Κυριακής από τους τηλεοπτικούς σταθμούς

Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll στον Alpha. Στον ΣΚΑΙ την ίδια ώρα θα γίνει η παρουσίαση του Exit Poll για τις Ευρωεκλογές 2019 και τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές 2019 από τον Γιώργο Αράπογλου, γενικό διευθυντή της Pulse RC.

Ο ΑΝΤ1 θα συμμετάσχει στο exit poll με την εταιρεία Marc και ο διευθύνων σύμβουλος Θωμάς Γεράκης θα παρουσιάσει τα στοιχεία. Το Open θα μεταδώσει το exit poll με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Alco, Κώστα Παναγόπουλο. Το Star συνεργάζεται με την MRB και τον Δημήτρη Μαύρο.

Συντομότερη έκδοση αποτελεσμάτων στις εκλογές

Τεχνολογικές καινοτομίες στη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των προσεχών εκλογικών αναμετρήσεων για την ευρωβουλή και την αυτοδιοίκηση, με αποτέλεσμα τη συντόμευση της έκδοσης του ασφαλούς αποτελέσματος, ανακοίνωσαν το υπουργείο Εσωτερικών και η Singular Logic. Κυριότερη καινοτομία είναι η προμήθεια των δικαστικών αντιπροσώπων με 12.000 συσκευές τάμπλετ με ειδικά διαμορφωμένο λογισμικό, μέσω των οποίων θα στέλνονται άμεσα τα αποτελέσματα στην εταιρεία, γεγονός που θα μειώσει σημαντικά τους χρόνους αναμονής για μια ασφαλή πρόβλεψη τόσο των εκλογικών αναμετρήσεων όσο και για της σταυροδοσίας των υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις τις εταιρείας, με το σύστημα αυτό το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι γνωστό περί τις 21:30 – 22:00, ενώ γρήγορη επίσης αναμένεται η έκδοση των σχετικών αποτελεσμάτων για το σύνολο των περιφερειών, καθώς και για τους δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιώς, Πατρέων, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις