Site icon NewsIT

Γ.Δημαράς στο Νίκο Ευαγγελάτο: “Ο Παπανδρέου ήξερε”

20.10.2010 | 10:13
Γ.Δημαράς στο Νίκο Ευαγγελάτο: “Ο Παπανδρέου ήξερε”

Πεπεισμένος οτι ο πρωθυπουργός ήξερε πριν εκλεγεί για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας, δηλώνει πλεον ο Γιάννης Δημαράς. Μιλάει επίσης στο Νίκο Ευαγγελάτο, για τα σχέδιά του αν εκλεγεί Περιφερειάρχης Αττικής, την διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ και το Μνημόνιο.

“Εχω αρχίσει να πείθομαι οτι ο Γιώργος Παπανδρέου ήξερε πριν εκλεγεί για την κατάσταση της οικονομίας”, δήλωσε ο Γιάννης Δημαράς μιλώντας στο Newsit και το Νίκο Ευαγγελάτο στο πλαίσιο των συνεντεύξεων των υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

“Δεν πιστεύω οτι υπάρχει οικονομική αλλά ηθική κρίση”, είπε και πρόσθεσε: “Εμείς κατεβήκαμε παραμονές των εκλογών με ένα πρόγραμμα. Αυτό διαλαλήσαμε παντού. Και προσπαθήσαμε να πείσουμε τους πολίτες οτι ήταν και υλοποιήσιμο και ρεαλιστικό. Εκεί λοιπόν θα έπρεπε η ίδια η κυβέρνηση, αφού είπε στον ελληνικό λαό οτι τελικά δεν εφαρμόζεται το πρόγραμμά μας αλλά αναγκαστήκαμε να το κάνουμε να κατέβει και να ζητήσει ξανά την ψήφο από τον ελληνικο λαό για να είναι νομιμοποιημένοι”.

Οταν ρωτήθηκε αν είναι ακόμα μέλος του ΠΑΣΟΚ, είπε: “Εκείνοι είπαν οτι με διέγραψαν. Ούτε συνεδρίασε κανένα όργανο. Δήλωση προφορική έγινε. Ούτε καν γραπτή!” Και πρόσθεσε: “δεν με διέγραψαν εκείνοι. Εκείνοι έχουν διαγράψει τον εαυτό τους”.

Για τα σχέδιά του αν εκλεγεί στην Περιφέρεια Αττικής, ο Γιάννης Δημαράς, είπε οτι είναι έτοιμος για την επόμενη μέρα. “Συγκροτήσαμε το ψηφοδέλτιό μας όταν οι άλλοι ψάχνανε. Εχουμε ένα πρόγραμμα μοναδικό. Θα είμαστε διεκδικητικοί. Το πιο απλό πράγμα είναι  το πιο δύσκολο. Γιατι το αυτονόητο στην Ελλάδα δεν εφαρμόζεται”.

Πρόσθεσε τέλος οτι αυτό που ονειρεύεται είναι να βοηθήσει τα νέα παιδιά, με την βοήθεια του αθλητισμού σε συνδυασμό με τον πολιτισμό. “Θα φέρουμε ένα εκατομμύριο παιδιά της Αττικής στα γήπεδα. Θα μας βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια Ολυμπιονίκες.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κικίλιας στο Newsit και το Ν.Ευαγγελάτο: “Προκαλώ τον Γιάννη Σγουρό σε debate”

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version