Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Ρένα Δούρου στο newsit.gr

Η Ρένα Δούρου στο newsit.gr

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου 11 ημέρες πριν τις εκλογές μίλησε ζωντανά στο newsit.gr και το Νίκο Ευαγγελάτο.

Το newsit.gr με συνεντεύξεις μέχρι και την παραμονή των εκλογών θα επιχειρήσεις να δώσει τον σφυγμό των Αυτοδιοικητικών και Περιφερειακών εκλογών μιλώντας με τους ίδιους τους υποψηφίους. Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μίλησε στο newsit.gr για όλους και για όλα και απάντησε και στα δικά σας ερωτήματα. Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη η Ρένα Δούρου είπε ότι βαθμολογεί τον εαυτό της με 7 για την διαχείριση των απορριμάτων και πως στην κυβέρνηση βάζει 7,9.

Κάνοντας τον απολογισμό της, η υποψήφια και νυν Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε για τα έργα που έχουν γίνει επί της θητείας της και είπε ότι πολέμησε πολύ για να υπάρξει κοινωνική πολιτική και κράτος πρόνοιας. Είπε επίσης ότι δέχθηκε πόλεμο για το θέμα των σκουπιδιών. Είπε ακόμα ότι δεν πρόκειται να έχουμε στην χώρα μας ξανά ΧΥΤΑ αλλά μονάδες επεξεργασίας όπου τα σκουπίδια δεν θα θάβονται αλλά θα ανακυκλώνονται. Θα είναι σε έξι χώρους και περιμένουν το προεδρικό διάταγμα από το υπουργείο Εσωτερικών. Είπε ακόμα ότι έκλεισαν όλες οι ανεξέλεγκτες χωματερές.

Για το Μάτι, είπε ότι δεν έγινε πολλή συζήτηση και αισθάνεται στεναχωρημένη και στο ερώτημα τι έχει γίνει για να μην έχουμε άλλους 100 νεκρούς είπε: «Πιέστηκα πολύ να μπω στην κουβέντα και να δείξω ποιος φταίει και η σιωπή μου θεωρήθηκε ενοχή και αδυναμία». Στο ερώτημα αν κλήθηκαν οι δήμαρχοι από την Περιφέρεια για να γίνει ένας σχεδιασμός είπε: «Εκ του νόμου οι δήμαρχοι είναι αυτοδιοίκητοι». Είπε μάλιστα ότι τώρα που ο Γιώργος Πατούλης είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης δεν θέλει να είναι οι δήμοι αυτοδιοίκητοι, ενώ ως δήμαρχος Αμαρουσίου το ήθελε.

Για την Μάνδρα είπε ότι τα έργα τελειώνουν. Και ότι είναι έργα που έγιναν όχι γιατί είχαμε νεκρούς. «Δεν κάνει μνημόσυνο η Δούρου. Τα έργα ξεκίνησαν το 2014».

Δείτε όλη την συνέντευξη της Ρένας Δούρου στο newsit.gr και το Νίκο Ευαγγελάτο

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις