Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ιωάννα Καλαντζάκου στο newsit.gr: Έχω εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ιωάννα Καλαντζάκου στο newsit.gr: Έχω εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Για όλα μίλησε στο newsit.gr και στο Νίκο Ευαγγελάτο, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών, Ιωάννα (Ζανέτ) Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη.

«Αυτό που παίζει ρόλο είναι η βιωματική γνώση των προβλημάτων των πολιτών», είπε η Ιωάννα (Ζανέτ) Καλαντζάκου – Τσατσαρώνη μιλώντας στο newsit.gr. Εξήγησε ότι όλο αυτό το διάστημα έχει επισκεφθεί σχεδόν όλες τις γειτονιές και έχει μιλήσει με τον κόσμο. Εξήγησε ότι ο Βόρειος τομέας της Β’ Αθηνών δεν είναι αποκλειστικά κόσμος με υψηλά εισοδήματα, μάλιστα έφερε ως παράδειγμα πολλούς πολίτες που εξαιτίας του υψηλού ΕΝΦΙΑ, πωλούν τα σπίτια τους πολύ κάτω από την αντικειμενική αξία.

Για το θέμα της μείωσης των φόρων, η κα Καλαντζάκου – Τσατσαρώνη είπε ότι θα περιλαμβάνονται στο σχέδιο που θα κατατεθεί για τον προϋπολογισμό και θα ισχύσουν από 01/01/2020 και θα αφορά τα εισοδήματα του 2019.

Στο ερώτημα τι θα γίνει αν μπει φρένο από τους ευρωπαίους, αντέτεινε ότι θα κινηθεί η οικονομία, θα ανοίξουν χιλιάδες θέσεις εργασίας και θα γίνουν και περικοπές στα έξοδα του δημοσίου και έτσι θα βγει ο προϋπολογισμός. Διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις, αλλά συμμάζεμα του κράτους. Για την συγκρότηση της νέας κυβέρνησης είπε ότι έχει εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και είπε πως θα επιλέξει τους καλύτερους για να εφαρμόσει το ήδη έτοιμο πρόγραμμά του. Περιγράφοντας τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης αναφέρθηκε στο ασφαλιστικό και την αλλαγή του νόμου Κατρούγκαλου, στην κατάργηση του ασύλου στα Πανεπιστήμια και την κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου.

Δείτε όλη την συνέντευξη

 

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις